Hayır hocam yağmurla alakalı olduğunu sanmıyorum açıkçası. Radyo anteni, arka camda ve arka camın rezistansları ile dip dibe çalışıyor. Kısaca şöyle anlatayım rezistansın yarattığı dalga, radyonun dalgasından daha kuvvetli. Bundan dolayı radyo dalgasını engelliyor. Normaldir frekansta sapmalar olması.1 ay önce almıştım aracı bugün yağıştan dolayı arka cam buğu çözücüye basınca radyonun çekmediğini farkettiğim kapatınca düzeliyor yağıştan dolayı mı acaba arkadaşlar
Bugün tekrar denedim yine aynı yağmurla alakası yokmuş dediğin gibi hocam cam filmini söktürüp tekrar yaptırsam çözülür mü sorun sizceHayır hocam yağmurla alakalı olduğunu sanmıyorum açıkçası. Radyo anteni, arka camda ve arka camın rezistansları ile dip dibe çalışıyor. Kısaca şöyle anlatayım rezistansın yarattığı dalga, radyonun dalgasından daha kuvvetli. Bundan dolayı radyo dalgasını engelliyor. Normaldir frekansta sapmalar olması.
Ancak camın orijinalliği, daha önceden değişim yapılması, cam filmi gibi şeyler daha çok etkiliyor olumsuz anlamda. Camınızda herhangi bir işlem yapılmış mı hangi marka ?
Yani hocam benim araçta da var mesela benim sorunum yok. Filmi söktürmek ve yaptırmak en uygun yollu seçenek gibi ancak çözüleceğinin garantisi olmayabilir.Bugün tekrar denedim yine aynı yağmurla alakası yokmuş dediğin gibi hocam cam filmini söktürüp tekrar yaptırsam çözülür mü sorun sizce
Bugün tekrar denedim yine aynı yağmurla alakası yokmuş dediğin gibi hocam cam filmini söktürüp tekrar yaptırsam çözülür mü sorun sizce
Saint-Gobain Sekurit markası herhangi bir problem yaşatır mı ilerleyen zamanlarsa acabaYani hocam benim araçta da var mesela benim sorunum yok. Filmi söktürmek ve yaptırmak en uygun yollu seçenek gibi ancak çözüleceğinin garantisi olmayabilir.
Camın markası nedir ?
Kısa devre yaptırma riski var mı acabaCam rezistansı yüksek akım çeker. Bir yerlerde gevşeme gibi ark yapacak bir durum varsa radyoda parazit oluşturur. Cam rezistans bağlantılarını kontrol edin. Sıvı teması, oksitlenme olabilir.
Sorun geçmezse iyi bir elektrikçi-elektronikçiye danışın.
Kısa devre olsa sigortası atardı.Kısa devre yaptırma riski var mı acaba
Cam orijinal camdan yana sıkıntı yok. Elektriksel anlamda da sorun yaşamazsınız ancak rahatsız edici düzeylere ulaşırsa sizin açınızdan arkadaşın dediği gibi bir oto elektrikçiye götürmek iyi olur. Çok şart olan bir şey mi değil tabii, zaten 5-10 dk açık kalıyor sonra kapattığımız bir şey arka cam rezistansı.Saint-Gobain Sekurit markası herhangi bir problem yaşatır mı ilerleyen zamanlarsa acaba