Kadran Işıkları ve Halojen Stoplarda Sinyal Tersleme

İsim
Furkan Ayhan
Araç
VW Golf 7 1.4 TSİ 122 HP 2015 Comfortline
Öncelikle herkese Selamın Aleyküm;

Sizlere 3 adet sorum olacak

1- Auto Konumu bulunmayan far kumandasında 0 konumunda ve park konumunda (sis açık değil) iken ışıklı bir havada kadran ışıkları yanıyor fakat örnek veriyorum bir tünele girdiğimizde kadranlar sönüyor ve sadece kırmızı cubuklar belirgin oluyor aslında baktığınızda ters çalışıyor bunun vagcom ile bir kodlaması varmıdır sürekli açık gibi vs.
2- Aracımdaki halojen stopları sinyaller ile terslemek istiyorum fakat bu kodlamanın videosunu baştan sona çekebilecek yardımcı olabilecek olan varmıdır. Çünkü her stopu içler dışlar tek tek kodladığımız için biraz uzun ve kafa karıştırıcı bu kodlamanın komple videousunu çekebilecek olan varsa çok mutlu ve memnun olurum
3- Vagcom kablosu almak istiyorum önerdiğiniz birisi versiyonu vs. varmıdır
Şimdiden çok Teşekkür eder, İyi Forumlar dilerim...

Sadece 1.madde.
Karanlık ortamda kadran ışıklarının sönmesi, farlarınızı yakın anlamında uyarı amaçlıdır!
İllaki dediğiniz doğru ama yinede sürekli açık kalması gibi bir durum varmıdır acaba diye sordum. Ama yine de dönüşünüz için çok teşekkür ederim

Benim Yeti'de de aynısı. Zamanında dikkatimi çekince, yukarıdaki sebeple olduğu anlaşılmıştı. Bu durum olmasaydı ve de auto far anahtarı olmadığında, sürücülerin şehir içinde farları kapalı sürüşleri ister istemez artacaktır.
Aslında paneldeki bu ışık sensörü (ldr) aracılığıyla otomatik far bile yakılabilirdi.

İllaki dediğiniz doğru ama yinede sürekli açık kalması gibi bir durum varmıdır acaba diye sordum. Ama yine de dönüşünüz için çok teşekkür ederim
Var hocam. Kodlama yapan yerler yapıyor, kimi yerler de üstüne ek olarak kadran parlaklığını da arttırıyorlardı. Bu işin profesyoneli olmadığım için kodlama ile uğraşan yerlere gidin yardımcı olurlar. Benim elm 327 gibi dandik cihazlarda da yapılabiliyordu sanırım ancak nasıl olduğunu bilmiyorum.

Geri