VCDS-Vagcom Kodlama Yardımı (Genel)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bk07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Bora
Araç
Golf 7
Abilerim kardeşlerim hepinize hayırlı günler
4 yıllık golf serüvenimde en çok madur olduğum konulardan biri kodlamaydı herkes ya yapamıyor ya da çok paralar istiyordu bende kendim öğrenmek sistemleri çözmek zorunda kaldım bazı sönmeyen hataları söndürme sonradan takılan 7.5 farları düzeltme gibi bir çok sorunu deneyerek (kendi arabamı bozarak) öğrendim eğer sizinde takıldığınız herhangi bir konu varsa yardımcı olmak isterim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Abilerim kardeşlerim hepinize hayırlı günler
4 yıllık golf serüvenimde en çok madur olduğum konulardan biri kodlamaydı herkes ya yapamıyor ya da çok paralar istiyordu bende kendim öğrenmek sistemleri çözmek zorunda kaldım bazı sönmeyen hataları söndürme sonradan takılan 7.5 farları düzeltme gibi bir çok sorunu deneyerek (kendi arabamı bozarak) öğrendim eğer sizinde takıldığınız herhangi bir konu varsa yardımcı olamı isterim
USB portu değiştirdim.kodlanmasi lazım nasıl yapabiliriz teşekkürler.

hocam merhaba, j far taktirdim yakin zamanda arka sisleri acinca on taraf amerikan park seklinde yaniyor bunu kapatmak istiyorum. Ayrica arabanin kilidini acinca j farlarin da yanmasini istiyorum. Bunlar icin ne yapmaliyim kablo mevcut

hocam merhaba, j far taktirdim yakin zamanda arka sisleri acinca on taraf amerikan park seklinde yaniyor bunu kapatmak istiyorum. Ayrica arabanin kilidini acinca j farlarin da yanmasini istiyorum. Bunlar icin ne yapmaliyim kablo mevcut
Hocam instadan ulaş bana uzaktan bağlanıp bakalım bora_kaya

Port için kodlama gere

5f informrationdan 1 kutu değişecek
Bulunduğum yerde kodlamaci gizli özellik açan olmadığı için mekanikci arkadaşın cihazı ile açmaya çalıştık cihazın yetkisi yokdu üstüne birde Park pilot devre dışı bırakıldı.park sensörleri çalışıyor ama Park pilot Multi medya ekranında gözükmüyor geri uğraştık yapamadık.daha doğrusu daha fazla zarar vermemek için eklemedim teşekkürler şimdiden bk07.

Bulunduğum yerde kodlamaci gizli özellik açan olmadığı için mekanikci arkadaşın cihazı ile açmaya çalıştık cihazın yetkisi yokdu üstüne birde Park pilot devre dışı bırakıldı.park sensörleri çalışıyor ama Park pilot Multi medya ekranında gözükmüyor geri uğraştık yapamadık.daha doğrusu daha fazla zarar vermemek için eklemedim teşekkürler şimdiden bk07.
Vagcomun olmadan maalesef yardımcı olamam :(

Geri