Sağ ön makyaj aynası su gelmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eldorado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Eray
Araç
GOLF 2019 MK7,5 1.6 TDI 115 PS HIGHLINE DSG / PURE WHITE
Merhaba arkadaşlar,

Aracın 2019 model golf 7,5mk sunroof mevcut. Bugün aracımın ön sağ makyaj aynasının bağları yerinden su dalmadığını farkettim. Neden olur bilgisi olan yada başına gelen var mı?

Fotoğrafta nereden geldiğini işaretledim

Ekli dosyalar

• IMG_1837.jpeg
    IMG_1837.jpeg
    217.7 KB · Görüntüleme: 27

Merhaba,

Sunroof giderleri tıkanmıştır. Oluklarda biriken su çevre contayı aşıp döşeme tarafa sızmıştır.
Her iki ön kısımdaki giderlere esnek bir kabloyu sokup, bir miktar su dökerek, suyun gidip gitmediğini ve kapıdaki deşarj deliğinden akıp akmadığını kontrol edin.
Toz, kir, yaprak gibi şeyler gider deliklerini tıkayabiliyor. Ben o şekilde açmıştım.

Merhaba,

Sunroof giderleri tıkanmıştır. Oluklarda biriken su çevre contayı aşıp döşeme tarafa sızmıştır.
Her iki ön kısımdaki giderlere esnek bir kabloyu sokup, bir miktar su dökerek, suyun gidip gitmediğini ve kapıdaki deşarj deliğinden akıp akmadığını kontrol edin.
Toz, kir, yaprak gibi şeyler gider deliklerini tıkayabiliyor. Ben o şekilde açmıştım.
Araç pazartesi günü sunroof bakımına girmişti ama tıkalı olması mümkün olabilir mi

Araç pazartesi günü sunroof bakımına girmişti ama tıkalı olması mümkün olabilir mi

Sözde Sunroof temizliği yapıcaz diye
Sunroof kızak raylarındaki özel gresi + pisliği giderlere püskürtüp süpürdülerse olacağı bu !

Doğuş !

Sene 1992 de vw-Tr Distrübütörlüğünü bunlara verende hata

Sözde Sunroof temizliği yapıcaz diye
Sunroof kızak raylarındaki özel gresi + pisliği giderlere püskürtüp süpürdülerse olacağı bu !

Doğuş !

Sene 1992 de vw-Tr Distrübütörlüğünü bunlara verende hata
Yani içinde biriken su mu gelmiştir. Ama pazartesi gününden beri böyle sorun yoktu bugün başıma geldi 1 hafta oldu neredeyse

Yani içinde biriken su mu gelmiştir. Ama pazartesi gününden beri böyle sorun yoktu bugün başıma geldi 1 hafta oldu neredeyse
Dediğim şekilde giderleri bir kontrol edin, emin olmak için. Giderler açıksa temizlerken araya su kaçırılmış olabilir.

Geri