Merhaba, bugün maalesef talihsiz bir kaza yaşadık. Sağa dönüş için sinyal verip yavaşlandığı esnada aynı şeritteki arkamdaki bir araç arkadan çarparak arka plastik bölgede, ekte yüklediğim hasarları oluşturdu. Maddi hasarlı kaza tespit tutanakları tutuldu. Her iki tarafında kasko ve sigortası var.
Benim sorularım:
1)Maalesef tramer çıkacak ancak yetkili servisle ilerlemek istiyorum. Sizlerin yorumu nedir? Yetkili serviste onarım, değişim işlemi yapılmalı mı?
2) Yetkili servis benim kaskom ile işlemi açmaları gerektiğini , exper ve tramer raporu sonrasında kusurlu karşı tarafsa eğer kaskoma herhangi bir düşme yansımayacağını söyledi. Ancak direkt neden karşı tarafın sigorta veya kaskosu ile işlemlere başlanmıyor?
3) Değer kaybı başvuru süreci ne kadar sürüyor?
Benim sorularım:
1)Maalesef tramer çıkacak ancak yetkili servisle ilerlemek istiyorum. Sizlerin yorumu nedir? Yetkili serviste onarım, değişim işlemi yapılmalı mı?
2) Yetkili servis benim kaskom ile işlemi açmaları gerektiğini , exper ve tramer raporu sonrasında kusurlu karşı tarafsa eğer kaskoma herhangi bir düşme yansımayacağını söyledi. Ancak direkt neden karşı tarafın sigorta veya kaskosu ile işlemlere başlanmıyor?
3) Değer kaybı başvuru süreci ne kadar sürüyor?