Kaza tutanağı

İsim
Hanifi
Araç
GOLF
arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 1 saat önce kaza yaptım ben ışıklarda dururken karşıdaki sürücü arabasının geri vitese alıp geri geri gelirken aracıma çarptı tamponumu parçaladı olayın yanında da hemen trafik polisi vardı trafik polisi tutanak tutturdu bize ancak ben olayın şokuyla tutanağı çok bakamadım adam tutanağa yeri yeri gelirken arkadakinin fari görünmedi yazmış ama benim farım görünüyor ve açıktı trafik poliside şahit mobese de var benim aleyhime bir durum olmaz değil mi yardımcı olursanız sevinirim benim ilk kazam

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    540.6 KB · Görüntüleme: 44

arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 1 saat önce kaza yaptım ben ışıklarda dururken karşıdaki sürücü arabasının geri vitese alıp geri geri gelirken aracıma çarptı tamponumu parçaladı olayın yanında da hemen trafik polisi vardı trafik polisi tutanak tutturdu bize ancak ben olayın şokuyla tutanağı çok bakamadım adam tutanağa yeri yeri gelirken arkadakinin fari görünmedi yazmış ama benim farım görünüyor ve açıktı trafik poliside şahit mobese de var benim aleyhime bir durum olmaz değil mi yardımcı olursanız sevinirim benim ilk kazam
Her kişinin her dediğine öyle bodoslamasına inanmıyorlar tabiki 😁. Bir şey olmaz merak etme. Geri geri gelme sebebi neymiş bari?

Geçmiş olsun

Her kişinin her dediğine öyle bodoslamasına inanmıyorlar tabiki 😁. Bir şey olmaz merak etme. Geri geri gelme sebebi neymiş bari?

Geçmiş olsun
yanlış yola girmiş geri geri gelip sağa gidecekmiş koskoca farlari görmemiş ben de ışıklarda telefonla oynuyordum eğer geri geldiğini görsem kaçardım hemen neyse sağlık olsun Bmw yi haşat etti kadin bi de dip gaz la geliyor mübarek

Geçmiş olsun. %100 kusuru karşı tarafa verirler muhtemelen. Akan trafikte geri manevra yasak. Memur arkadaş umarım ceza da yazmıştır.
memurlar yeniydi abi ya bazı kurallari daha ben anlattım polise 2 bayandi onlarda 4 tane kadının arasina düştüm tek erkek olarak kimseye derdimi anlatamadım

Hocam kurallara aykırı olmayan şekilde sabit duran araca çarptığı için oraya ne yazarsa yazsın farketmez. Kusur karşı tarafın.

Geçmiş olsun…

Geri