Bakım Sonrası Fren Pedalında Ses ?

Kırılınca da kullanıcı hatası derler bunlar
vallahi derler. ilandaki golf 7 lere bak neredeyse hepsinin kırık. benim aracımda ilk baş sadece şöför tarafı kırıktı inanın hiç dokunmama rağmen yolcu tarafıda kendi kendine kırıldı yönlendirme zımbırtısı elimde kaldı. görüntü bozulmasın diye taktım yerine ama sağa sola yönlendirmeleri aktif değil. vw e yakışmayan birşey aslında bi mail yazıp bunun ücretsiz değişmesini istiycem.

aslında eliniz yatkınsa tamiri mümkün. ben arkasında kırılan parçayı çıkarıyım derken içeri bir yere düşürdüm ortalarda yok mecbur geri taktım menfezi. yoksa tamir edecektim

bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz

vallahi derler. ilandaki golf 7 lere bak neredeyse hepsinin kırık. benim aracımda ilk baş sadece şöför tarafı kırıktı inanın hiç dokunmama rağmen yolcu tarafıda kendi kendine kırıldı yönlendirme zımbırtısı elimde kaldı. görüntü bozulmasın diye taktım yerine ama sağa sola yönlendirmeleri aktif değil. vw e yakışmayan birşey aslında bi mail yazıp bunun ücretsiz değişmesini istiycem.

aslında eliniz yatkınsa tamiri mümkün. ben arkasında kırılan parçayı çıkarıyım derken içeri bir yere düşürdüm ortalarda yok mecbur geri taktım menfezi. yoksa tamir edecektim

bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz

Kırık değilken sağ sola harekette sertliğe çözüm bulmaları lazım. Izgaranın birinde vardı. Gösterdim bir yetkili servise. Normal dedi. Farklılığı hissetmemişti!! Şimdi diğer ikisinde de var. 2 yıllık araç, bu kadar sürede de olmaması lazım onu geçtim parçayı değiştirmesi lazım. Başka yetkili servise de göstereceğim.

Soğuk sıcak olayından oluyor gibi cevaplar saçmama geliyor. Ona göre bir malzemeden üretmiyor mu bunlar ya.

Geri