Başaran coilover ayar soft tecrübe edenler araç golf 8.5 1.5 tsi

İsim
Seyfettin
Araç
Golf8.5
Arkadaşlar merhaba başaran 10 cm ayarsoft coilover ve 3.5 cm yay aldım fakat kafam çok karıştı kullananların yorumları çok önemli lütfen

namiştain şakiriştain başaran daha vardır mutlaka ben bizim araçlara kafa olarak ıygun görmüyorum…

aracın mk8.5 bir dünya para, sanayide kesilip biçilen bir ürün yerine direk orjinal ürün almayı tercih ederim bu benim düşüncem…

Her hangi bi kesme biçme olmuyor zate sök tak
Tecrübeyle alakası yok yani teşekkür ederim

Rica ederim…
Ben orjinal kaliteli ürünler var iken ne gerek var sanayide yapılan ürünlere demek istedim bunun benim tecrübem ile alakası yok…

Soğuk yay presi yada sanayi tipi coil

Yada

Orjinal eibach yay yada KW coil…

Ben bundan bahsettim aslında…

Tercih kişiye özeldir…

Hayırlı olsun…

Merhaba,

aracı gırgır gibi yerde süründürecekseniz evet coil mantıklı.
Tatlı spor dursun derseniz eibach spor yay almanız çok daha isabetli olurdu.
Arada sırada piste çıkacağım, viraj dönerken araba çok yatmasın, sert girsin, kerblerden sektiğimde savrulmasın derseniz KW almanız lazım.

Rica ederim…
Ben orjinal kaliteli ürünler var iken ne gerek var sanayide yapılan ürünlere demek istedim bunun benim tecrübem ile alakası yok…

Soğuk yay presi yada sanayi tipi coil

Yada

Orjinal eibach yay yada KW coil…

Ben bundan bahsettim aslında…

Tercih kişiye özeldir…

Hayırlı olsun…
Teşekkür ederim yanlış anladım kafamı karıştıranda sizin bekirtiğiniz şeyler zaten

Teşekkür ederim yanlış anladım kafamı karıştıranda sizin bekirtiğiniz şeyler zaten
Başaranı bir kere kullandım konforu iyi ancak yol tutuşunu beğenmedim. Benim beğenmeme sebebim süspansiyonun yumuşak olmasıydı(kafadan kopma sebebiydi aracın rüzgar dirayeti bile azalmıştı) siz sertlik yumuşaklık ayarlı aldıysanız benim yaşadığım memnuniyetsizliği kuvvetle muhtemel yaşamazsınız.

Yine aynı sokak üstündeki hedef'ten defalarca kez coilover yaptırdım yol tutuştan tölerans göstermedi yüksek sürat viraj uzun yol bir problem veya şikayet yaşamadım ama konfor konusu tartışılır diye yorum yapmayacağım.

Yerli coiloverin tek fonksiyonu dipte yürümek . Eğer alçaltmak istiyorsanız ama aracı dip basmak gibi bir niyetiniz yoksa yay tercih etseniz daha iyi olurdu sizin için.

Birkaç sene öncesine kadar eibach,h&r yay fiyatları ile yerli coilover+press fiyatına bakarsanız coilover montajlı haliyle daha uyguna geliyordu diye tercih ediliyordu albenili geliyordu. Şu an popülariteden dolayı çok tercih görüyor yaydan pahalı veya aynı paralara satılıyor olması lazım

Başaramayan ayar soft coilover + arkası spor diye satılan argesi olmayan dümdüz kısa, kalın bakla yay için ödenecek paranın üstüne az biraz daha katıp jom blueline coilover kit (ön ve arka şeklinde 4 amortisör 4 yay) alınmadıysa hata edilmiştir benim gözümde.

Geri