Kaportada kuş pisliği sorunu

İsim
Burak
Araç
Golf mk7
herkese selamlar,bugün yıkamadan sonra farkettim kuş pisliği gördüğümde normalde bekletmeden silerim ama demek ki silememişim hakkını vererek 😅

şu şekilde can sıkıcı işlemiş verniğe buna bi çözüm var mıdır,tamamen giderilmese de minimuma indirecek bir yöntem var mıdır?

Ekli dosyalar

• IMG_1239.jpeg
    IMG_1239.jpeg
    242.5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1238.jpeg
    IMG_1238.jpeg
    206 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1237.jpeg
    IMG_1237.jpeg
    187 KB · Görüntüleme: 32

instagramda nerodetail diye bi hesap var onda ölçüp boya kalınlığı uygunsa önce zımpara yapıp sonra pasta cila ile minumuma indiriyordu.

kurumuş pisliği çıkarma konusunda da pisliğin üzerine peçete koyup üzerine su döküp 5 dakika bekleyince çok kolay temizleniyor. orda izlemiştim artık öyle yapıyorum.

İsi tabancasi ile kismen / tamamen temizlendigini duydum ne kadar basarili olur denemek lazim

sozune guvendigim bir arkadasim komple duzelttigini soyledi isi tabancasi ile kus pisligi ne kadar yakmisti bilmiyorum

Asiri isi zarar verebilir yapacaksaniz dikkatli olun

instagramda nerodetail diye bi hesap var onda ölçüp boya kalınlığı uygunsa önce zımpara yapıp sonra pasta cila ile minumuma indiriyordu.

kurumuş pisliği çıkarma konusunda da pisliğin üzerine peçete koyup üzerine su döküp 5 dakika bekleyince çok kolay temizleniyor. orda izlemiştim artık öyle yapıyorum.
pasta cilada uzman bi yere gitmek gerek sanırım,ankaradayım.gördükçe can sıkıyor küçük sinek misali,teşekkür ederim

İsi tabancasi ile kismen / tamamen temizlendigini duydum ne kadar basarili olur denemek lazim

sozune guvendigim bir arkadasim komple duzelttigini soyledi isi tabancasi ile kus pisligi ne kadar yakmisti bilmiyorum

Asiri isi zarar verebilir yapacaksaniz dikkatli olun
bi kaç yerde ben de gördüm bu yöntemi ama ppf araçlarda uygulamak iş görüyor diye tahmin ediyorum

Sırf kuş pisliğine anında müdahale de bulunmak için şampuanlı su ile normal su ve 2 tane bez bulunduruyorum, şampuanlı suyu sıkıp 3 4 dk bekletip nemli bez ile siliyorum sonra da kuruluyorum.

Kuş pisliğinin önüne geçmek neredeyse imkansız gibi bir şey. 7/24 aracın başında elinizde ıslak mendil ve su ile beklemeniz mümkün olmadığına göre bana göre tek çare kaliteli bir PPF.

Geri