Bakım&Temizlik Ürün Önerisi ve Marka Bilgisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu ürün çok güzel. Kokusu ve leke çıkarıcı özelliği gayet iyi. Fiyatı biraz daha uygun olsa evde depo edeceğim o derece kullanışlı.

Sıktıktan sonra bezle mi sildiniz hocam ?
Scrup pad veya yumuşak fırça ile geçtim bazı yerleri sonrasında mikrofiber bez ile sildim. Evde mikrofiber bezler vardı ama önceki kullanımımda çok tatmin etmedi ondan dolayı mikrofibermarket’ten (MF scrup ped’in üreticisi) gri 300 gsm ve yeşil uzun tüylü 360 gsm aldım baya güzel iş gördüler.

Bu arada şu an Hepsiburada’da %10 indirim var 639 TL’ye geliyor.
1774797725937.png

Son düzenleme:
Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder.. araç belki 2 yıldır doğru düzgün iç temizliği görmemiştir :D
@forzaGilles Sonax İnterior baya güzel iş yapıyor, önerdiğiniz tüm ürünler sapasağlam hocam :)
Genel olarak Sonax ‘ın Xtreme serileri üzmez,

Scrup pad ‘ler yumuşak plastik gibi aksamlarda rutin temizlikte ve sürekli kullanımda istenmeyen sonuçlar doğurabilir..!!

Her markanın kendi içinde başarılı olan ve olmayan ürünleri var, Ürün seçerken yapılacak doğru araştırma —>bu hobiyi daha da keyifli hale getirir :)

Genel olarak Sonax ‘ın Xtreme serileri üzmez,

Scrup pad ‘ler yumuşak plastik gibi aksamlarda rutin temizlikte ve sürekli kullanımda istenmeyen sonuçlar doğurabilir..!!

Her markanın kendi içinde başarılı olan ve olmayan ürünleri var, Ürün seçerken yapılacak doğru araştırma —>bu hobiyi daha da keyifli hale getirir :)
Bu araç çok kirliydi Ali hocam o yüzden scrup pad kullandım ama rutin temizliklerde sık-sil yöntemini, erişemeyeceğim yerleri de (örn: cam açma kapama anahtarı, vitesin olduğu yerler) yumuşak detay fırçası kullanıp silerim diye düşünüyorum. Direksiyon deri olduğu için scrup pad kullanımı bir problem yaratmaz sanıyorum ama bir araştırma yapayım yine de. Sanırım bu şekilde ilerlemek en makulu gibi, uyarınız için çok teşekkürler :)

Son düzenleme:

Geri