Farların aydınlatması normal mi

gkhnclk

Katılımcı Üye

İsim
gökhan
Araç
golf 7
Aracımda j Led far var aydınlatması biraz değişik geldi halojen fardan sonra merdiven basamağı gibi kademeli bir aydınlatma çizgisi var seviyesi de resimde olduğu gibi ayarlar menüsünden tam olarak orta seviyede 3 seviyesinde sizce normal mi sanki sol taraf daha düşük gibi geliyor bana sol tarafta basamak görüntüsü varken sağ taraf düz şekilde duruyor konu hakkında yorumu olan var mı arkadaşlar
1767516075719.jpeg

Aracımda j Led far var aydınlatması biraz değişik geldi halojen fardan sonra merdiven basamağı gibi kademeli bir aydınlatma çizgisi var seviyesi de resimde olduğu gibi ayarlar menüsünden tam olarak orta seviyede 3 seviyesinde sizce normal mi sanki sol taraf daha düşük gibi geliyor bana sol tarafta basamak görüntüsü varken sağ taraf düz şekilde duruyor konu hakkında yorumu olan var mı arkadaşlar
1767516075719.jpeg
Sol taraf şoförlerin de solda olması nedeniyle şoförlerin gözünü almaması amacıyla daha alçak olur normal hocam

1767516075719.jpeg
Gerekli cevap verilmiş ama içiniz rahat olsun diye söyleyeyim yine de. Normal hocam.

Tüm arabalarda karşıdan gelen sürücüyü rahatsız etmemek için şoför taraftaki farın üst kesim/kırılma çizgisi diğerinden daha aşağıdadır.

Geri