Park Halindeki Aracıma Çarpmışlar..

Geçmiş olsun. Bunun için boyatmazdım ben. Değer kaybı vb. de uğraşmazdım. Pasta cila ile olduğu kadar yaptırıp binerim. Gerekiyorsa göçük düzeltme de olabilir. Beteri olmasın inşallah.
Tesekkur ederim hocam Allah beterinden korusun. Bende oyle yapmayı düşünüyorum kurtarabildigim kadar az hasarlı şekilde kurtarmak istiyorum bakalim yarın NFN otomotiv var fatih usta oraya bir goturcem ne diyecek bakacaz.

Çok geçmiş olsun hocam resimden pek anlayamayız tabii de. Eğer pasta cila ile geçecek bir şey ise boyasızsa aracınız boyalı damgası vurmayın. Değer kaybı vs derken süreç uzar canınızı sıkar. Ek olarak bu ülkede 1 parça boyalı ile boyasız arasında 100 bin lira oynuyor çünkü :)

Ancak karşı tarafın da hatasının arkasında, adam gibi duracağından eminseniz, güven vermeyen tipse tutanak tutmanızı tavsiye ederim. Kaza anında 8 köşe fotoğraf almışsınızdır umarım.
Tesekkur ederim hocam bende boya olmasın istiyorum ama istemiyorum usta ne derse ona göre bakılacak ama çamurluk kesin boyanacak oranın kurtarır yani yok gibi kapıları kurtarırsak iyi gibi duruyor. Tutanak tuttuk hocam tutanağa park halindeki araca çarptım yazdı zaten.

Son düzenleme:
Hocam bende aynı fikirdeyim tatil günü olan ayın 1inde kuaförü açmaya gelmiş birde yukardan geliyor orası parke taşı girerken arabayı kaydırıp durduk yere başımıza iş çıkardı.
Tamam da, işine sadık olabilir insan. Fakat risk almaya değer mi? Toplu taşıma var, rahatına düşkünsen taksi de var.
Maalesef havaya, kışa, fırtınaya bakmadan, affedersiniz milletimiz tuvalete arabayla gidecek!

geçmiş olsun, en sinir olduğum hasar tipi, çok zor bir karar malesef
ben olsaydım yetkili servis + değer kaybı yapardım ama tanıdık olunca o iş de zor

Geri