Park Halindeki Aracıma Çarpmışlar..

İsim
Kaan
Arkadaşlar merhaba park halindeyken aracıma komşu arabayı kaydırıp çarpmış. Arka çamurluğun ağzı düzeltilip boyanacak durumda. 2 kapıda izle biraz çıktı ama hafif göçükler oluşmuş ve bazı derin çizikler var. Yol izlemek adına sizlere danışmak istedim. Sadece çamurluk ağzını yaptırıp kapıları boyatmadan pasta cila ile kurtarıp elden ödense mi mantılıklı yoksa kaza tutanağı ile işlem yapıp yaklaşık 20k hasar kaydı ile yaptırıp değer kaybı almak mı mantıklı fotoğrafları yükledim. Araç 5500 km 2024 model impression.

Hocam bunla geçmiş olsun
Araç 2024 model ve 5500 km de benim
Nazlarımda aracın sıfır konumda ben sahsen servis te yaptırır faturamı alirdim tabiki resimleyerek

Hocam bunla geçmiş olsun
Araç 2024 model ve 5500 km de benim
Nazlarımda aracın sıfır konumda ben sahsen servis te yaptırır faturamı alirdim tabiki resimleyerek
Teşekkür ederim hocam. Allah beterinden korusun olan oldu artıkta tam ne yapacağımı bilemedim. servise götürsem kapıları felan boyar büyük ihtimalle oda beni üzer diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun, naçizhane tavsiyem vw serviste yaptırıp değer kaybı için karşı tarafın sigortasına kendiniz başvurmanız. Bazı kriterler var, şablon dilekçe vs. forumlarda bulursunuz zaten. Diğer türlü aracı veya avukata hiç gerek yok. Eğer sigorta mailinize dönüş yapmazsa avukata bizzat başvurursunuz. (Avukat olduğunu söyleyen dolandırıcı aracı firmalar var, uyarmak istedim.)

Çok geçmiş olsun, naçizhane tavsiyem vw serviste yaptırıp değer kaybı için karşı tarafın sigortasına kendiniz başvurmanız. Bazı kriterler var, şablon dilekçe vs. forumlarda bulursunuz zaten. Diğer türlü aracı veya avukata hiç gerek yok. Eğer sigorta mailinize dönüş yapmazsa avukata bizzat başvurursunuz. (Avukat olduğunu söyleyen dolandırıcı aracı firmalar var, uyarmak istedim.)
Teşekkür ederim. Yetkili servise gitmek yada dışarda yaptırmak arasında çok kaldım yarın bir ustaya götürüp baktıracam aklıma yatar mı bilmiyorum. Duruma göre hareket edecem artık.

Geçmiş olsun öncelikle!

Tv'de de görüyoruz bolca. Yapılacak iş insanın canından kıymetli mi ki insanlar umursamadan, böyle havalarda araba kullanırlar!?
Hocam bende aynı fikirdeyim tatil günü olan ayın 1inde kuaförü açmaya gelmiş birde yukardan geliyor orası parke taşı girerken arabayı kaydırıp durduk yere başımıza iş çıkardı.

Arkadaşlar merhaba park halindeyken aracıma komşu arabayı kaydırıp çarpmış. Arka çamurluğun ağzı düzeltilip boyanacak durumda. 2 kapıda izle biraz çıktı ama hafif göçükler oluşmuş ve bazı derin çizikler var. Yol izlemek adına sizlere danışmak istedim. Sadece çamurluk ağzını yaptırıp kapıları boyatmadan pasta cila ile kurtarıp elden ödense mi mantılıklı yoksa kaza tutanağı ile işlem yapıp yaklaşık 20k hasar kaydı ile yaptırıp değer kaybı almak mı mantıklı fotoğrafları yükledim. Araç 5500 km 2024 model impression.
Geçmiş olsun. Bunun için boyatmazdım ben. Değer kaybı vb. de uğraşmazdım. Pasta cila ile olduğu kadar yaptırıp binerim. Gerekiyorsa göçük düzeltme de olabilir. Beteri olmasın inşallah.

Çok geçmiş olsun hocam resimden pek anlayamayız tabii de. Eğer pasta cila ile geçecek bir şey ise boyasızsa aracınız boyalı damgası vurmayın. Değer kaybı vs derken süreç uzar canınızı sıkar. Ek olarak bu ülkede 1 parça boyalı ile boyasız arasında 100 bin lira oynuyor çünkü :)

Ancak karşı tarafın da hatasının arkasında, adam gibi duracağından eminseniz, güven vermeyen tipse tutanak tutmanızı tavsiye ederim. Kaza anında 8 köşe fotoğraf almışsınızdır umarım.

Geri