Golf 8.5 Cam Sileceği Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eryilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu resim aracımdan çıkan orjinal sileceğin lastik genişliği 3.5mm diyeyim üstten alttan dengeli olsun…

Yeni silecek alanlar yada alacaklar aynı bu şekilde ölçüp sileceğin lastik genişliğini paylaşabilirmi…

Serviste kulak misafiri oldum yeni sileceklerin lastik genişliği eskisi gibi değilmiş…

Bosch özellikle merak ediyorum…

IMG_3371.jpeg

bosch aerotwin a863s -benim silecekler geldi savaştan çıkmış gibiydi ambalajı :) amazon/ustaparçacı nın ucuz olmasının sebebi belli oldu. ölçme şansım yoktu ama takmadan orjinalle yan yana koydum lastik kısmın uzunluğu aynı orjinalle. iade etsemmi diye düşündüm taktım denedim güzel siliyor ses yok kalsın dedim.

bosch aerotwin a863s -benim silecekler geldi savaştan çıkmış gibiydi ambalajı :) amazon/ustaparçacı nın ucuz olmasının sebebi belli oldu. ölçme şansım yoktu ama takmadan orjinalle yan yana koydum lastik kısmın uzunluğu aynı orjinalle. iade etsemmi diye düşündüm taktım denedim güzel siliyor ses yok kalsın dedim.

Yok hemen ses olmaz hayırlı olsun…

evet önü arkayı aynı anda değiştiririm. son link olandan alayım o zaman. sorun çıkmaz sanırım. teşekkürler. çok bilgilendirici olmuş.
Konu havada kalmasın xiye belirtmek istiyorum.

Wöller marka ön iki sileceği aldım. Taktım. Çok iyiler. Şu anlık bir sorun yok. 400 tl idi.

Bunları deneyip arkayı öyle alayım demiştim. Şimdi de arka sileceği alacağım.

Bilginize.

Geri