Golf 8.5 Cam Sileceği Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eryilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu konuda en iyisi Nasiol markanın ürünleri, onu öneririm çok çok başarılı
Hocam benim de aklımda yağmur kaydırıcı, nasiol deneyeceğim bende. Daha önce denemedim ama merak ettiğim bir konu var, yıkamaya karşı dayanıklı mı bu ürünler? Aracı yıkadıkça tekrar mı uygulamak gerekiyor

Hocam benim de aklımda yağmur kaydırıcı, nasiol deneyeceğim bende. Daha önce denemedim ama merak ettiğim bir konu var, yıkamaya karşı dayanıklı mı bu ürünler? Aracı yıkadıkça tekrar mı uygulamak gerekiyor
Hayır gerekmiyor. Kostik içerikli olmasa iyi olur.

Hocam merhaba,

Bu ürünle bosch aerotwin arasında 100 tl fark var, bu markayı hiç duymadım kalitesini bilmiyorum açıkcası, siz ikisini de denemişsiniz aynı fiyata hangisini önerirsiniz

ben swf aldım karar senin bana iyi gelen sana gelmeye bilir kararı sen vermelisin…

Burada bosch kodlarına dikkat edin arkadaşlar. Kodu "A" ile başlayanlar araca özel olan Belçika üretimli olanlar, "AP" ile başlayanlar da universal olup araca göre aparat ile takılan Çin üretimli parçalar diye biliyorum. Buna göre de üretim yerinden vs. kaynaklı malzeme kalitesi değişiyordur diye tahmin ediyorum.
Başka bir konudaki mesajımı üste alıntıladım. Ben 2021 den beri aynı silecekleri kullanıyorum önlerde. Ne bir ses ne atlama hala aynı performans çok şükür devam. Bosch Aerotwin A863S kullanıyorum. Önerdiğim arkadaşlarımda da durum aynıydı.
Şu anki kaliteleri nasıl bilmiyorum ama alırken A kodu ile başlayanları tercih edin. Eğer değişmediyse üretim yerleri yukarıda yazdığım gibiydi.

Nasiol glass shield ve soft99 glaco yağmur kaydırıcılarının ikisini de kullandım bu konuda glaco çok daha başarılı

Başka bir konudaki mesajımı üste alıntıladım. Ben 2021 den beri aynı silecekleri kullanıyorum önlerde. Ne bir ses ne atlama hala aynı performans çok şükür devam. Bosch Aerotwin A863S kullanıyorum. Önerdiğim arkadaşlarımda da durum aynıydı.
Şu anki kaliteleri nasıl bilmiyorum ama alırken A kodu ile başlayanları tercih edin. Eğer değişmediyse üretim yerleri yukarıda yazdığım gibiydi.
Hocam şu ürünleri düşünüyorum, bahsettiğiniz a serisi bunlar değil mi

https://www.amazon.com.tr/dp/B09JL1FZWH?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
https://www.hepsiburada.com/bosch-vw-golf-8-arka-silecek-2019-2023-bosch-rear-a252h-pm-HBC00003Z2LDM

Hocam burası güvenilir mi bilginiz var mı

amazon ve trendyoldaki aynı satıcı ama kendi sitelerini kullanıp hiç alışveriş yapmadım. ben tercihimi amzondaki tek ön takımdan yana kullandım. golf 7 de aerotwin kullanmıştım memnundum başka tecrübem yok açıkçası

Son düzenleme:
amazon ve trendyoldaki aynı satıcı ama kendi sitelerini kullanıp hiç alışveriş yapmadım. ben tercihimi amzondaki tek ön takımdan yana kullandım. golf 7 de aerotwin kullanmıştım memnundum başka tecrübem yok açıkçası
Amazonda 75tl kupon vardı, onu kullanarak arka sileceği de amazondan aldım 1100 tlye gelmiş oldu. Kullanalım bakalım, inşallah uzun süreler götürür. 😊

Yorumda bulunan herkese çok teşekkürler, mutlu seneler herkese 🙏

4 aylık golf 8.5 aracımın arka silecegi sadece soğuk havada kullanmamayı tercih edeceğim kadar fazla ses yapıyor neden kaynaklanabilir

4 aylık golf 8.5 aracımın arka silecegi sadece soğuk havada kullanmamayı tercih edeceğim kadar fazla ses yapıyor neden kaynaklanabilir
Aracın modeli farketmeksizin herkeste aynı sorun. 6 ay dolmadan ücretsiz olarak yetkili serviste değiştirin. Daha sonra yine sıkıntı olunca Bosch veya Swf geçiş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Geri