Yılın son gününde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sıfır alırken yapıldığı için sıkıntı olmaz bende o zaman…
muayane esnasında camdaki çatlağı rapora yazdıkları için. Kasko şirketi kendi kasko döneminde hasarın oluştuğundan, hasar beyanının süre doğruluğundan emin olmak için yapıyormuş.Ben devlet memuruyum kaskoda memur indirimi yapılmıştı. Sgk dökümü ve kurum kimliğinide istediler.

muayane esnasında camdaki çatlağı rapora yazdıkları için. Kasko şirketi kendi kasko döneminde hasarın oluştuğundan, hasar beyanının süre doğruluğundan emin olmak için yapıyormuş.Ben devlet memuruyum kaskoda memur indirimi yapılmıştı. Sgk dökümü ve kurum kimliğinide istediler.

Bizimkinden de mesleki kimlik isteniyor, mesleki indirim var onu da hazırlarım iyi hatırlattın sağolasın…

Hocam ben hızlı değildim, neyin geldiğini bile anlamadım, hasar veren yerde siyah bir iz vardı, anlam veremedim bastırarak sildim, yani canımız sağolsun diyorum…
Bu arada benim ehliyet senin ehliyetten yaşlı😅
Yorgun mermi olabilir

Evet tekrar merhaba:)
31 Aralıkta başıma talihsiz bir olay gelmişti yazdık çizdik hep beraber sağolun, şubat ayında bakımda yaptırırım diye kendimce karar almıştım lakin evdeki hesap çarşıda tutmuyor bazen hastalıklar aracın lazım olması falan derken olmadı…

Evet ne oldu cumartesi gece bizim delikanlı kuzey marmaradan gelirken taş gelmiş muhtemelen hızlıydı ve ikinci hasar oluştu…
Pazartesi Avekte dosya açtırdım inanılmaz bir yoğunluk var bayramdan sonra çağıracaklar aracı bırakacağım.

Bu arada ilkindeki hiç ilerlemedi ama bu sürekli ilerliyor bugün baktım camı ortalamış…

Şunu soracağım bu durumda sileceklerinde ücretsiz değişimi olurmu iz bırakıyor cam hasarlamış…

f65cec51-ac95-4a82-a960-65be2f1b932c.jpeg
5aaea9ef-d24d-4dcb-926e-3e6ace523742.jpeg
a399d440-fc04-45e9-834d-7130638b68fc.jpeg

@metinkar gecmis olsun ustad

En buyuk derdimiz bu olsun hayatta

Bende cam catlasin kirilsin diye yillarca bekliyorum kilcal cizik cok bende ve serit takipli cama geçmek istiyorum

Bilincli kirip kaskodan yapmam cepten de değişmek istemiyorum

31 Aralıkta başıma talihsiz bir olay gelmişti yazdık çizdik hep beraber sağolun, şubat ayında bakımda yaptırırım diye kendimce karar almıştım lakin evdeki hesap çarşıda tutmuyor bazen hastalıklar aracın lazım olması falan derken olmadı…

Evet ne oldu cumartesi gece bizim delikanlı kuzey marmaradan gelirken taş gelmiş muhtemelen hızlıydı ve ikinci hasar oluştu…
Pazartesi Avekte dosya açtırdım inanılmaz bir yoğunluk var bayramdan sonra çağıracaklar aracı bırakacağım.

Bu arada ilkindeki hiç ilerlemedi ama bu sürekli ilerliyor bugün baktım camı ortalamış…

Şunu soracağım bu durumda sileceklerinde ücretsiz değişimi olurmu iz bırakıyor cam hasarlamış…

Geçmiş olsun hocam.

Kasko şirketi ikna olursa servisin canına minnet.
Siz yine de bir söyleyin hocam, cam hasarıyla ilintili olarak silecek hasar gördü falan diye. Tanıdık da vardı yanlış hatırlamıyorsam sizin, belki kaskodan değişilir kimbilir.

Benim de geçenlerde cama taş geldi, çatlamadı Allahtan, nokta iz oldu sadece.

Geçmiş olsun hocam.

Kasko şirketi ikna olursa servisin canına minnet.
Siz yine de bir söyleyin hocam, cam hasarıyla ilintili olarak silecek hasar gördü falan diye. Tanıdık da vardı yanlış hatırlamıyorsam sizin, belki kaskodan değişilir kimbilir.

Benim de geçenlerde cama taş geldi, çatlamadı Allahtan, nokta iz oldu sadece.

Aradı biraz önce sağolsunlar bir araç gelmeyecekmiş sabah alacaklar aracı cam değişimi için lakin olmaz dedi…

Ben bu olayları yaşamamak için temmuzdan sonra ön cama Clearshield WPF yapıcam
Zaten şeffaf bişey, dışardan belli olmuyor.
Hem UV’yi kesiyo hem de taş çatlak kırık işlerine karşı ön camı koruyo.
Dıştan uygulanıyo görünmez film gibi.

Geçmiş olsun Metin abi. Bugün ve yarın yapılacak sanırım. Uzun yol yapılacaksa iyi denk gelmiş boş randevu.

geçmiş olsun çok can sıkıcı

Geçmiş olsun Metin abi. Bugün ve yarın yapılacak sanırım. Uzun yol yapılacaksa iyi denk gelmiş boş randevu.

Yarın sabah teslim edeceğim, öğlen yapılsa cuma akşamı yada cumartesi gider alırım diye düşünüyorum…
Evet iyi oldu bayram öncesi ama sanki bu camlar daha mı hassas herşeye çatlıyor anlamadım gitti…

Ben bu olayları yaşamamak için temmuzdan sonra ön cama Clearshield WPF yapıcam
Zaten şeffaf bişey, dışardan belli olmuyor.
Hem UV’yi kesiyo hem de taş çatlak kırık işlerine karşı ön camı koruyo.
Dıştan uygulanıyo görünmez film gibi.

Bunu çok düşündüm ben hatta cam tavana da yaptırmayı ne bileyim sonra unuttum gitti kurtarır mı acaba gerçekten cam kırılmasını…

Geri