Yılın son gününde 🫣

Geçmiş olsun!
Maslak tarafta onaranlar var diye biliyorum, eğer onarıma karar verirseniz..

görüştüm Avek hasar ile benim bakım şimdi şubat ilk haftasına denk geliyor bakımdan bir kaç gün önce gidip dosyayı çıkarttırıp camın gelmesini bekleyeceğim geldiği zamanda aynı gün bakım ve cam değişimi olacak bir gün sonra gidip alacağım…
Geçmiş olsun. Ömer hocamın dediği gibi boşuna para vermiyoruz ya değişim ya değişim!!! Hakkımız var buna

Geçmiş olsun. Benzer durum Astra da yaşadım yakın zamanda. Şoför tarafı ön direğe yakın bir yere denk gelmişti. Mermi gibi ses çıkardı. 50-60m önde bir araçtan gelmişti.

Aynen değiştireceğim…
Benim ön cama da tem'de nereden geldiği belli olmayan bir taş geldi ve aynı şekilde çatlatmıştı. Kasko döneminin sonuna yakın muadil cam taktırmıştım.

Camda kamera, sensör varsa temiz işçiliği olan bir yer tercih edilmeli.

Benim ön cama da tem'de nereden geldiği belli olmayan bir taş geldi ve aynı şekilde çatlatmıştı. Kasko döneminin sonuna yakın muadil cam taktırmıştım.

Camda kamera, sensör varsa temiz işçiliği olan bir yer tercih edilmeli.

Geçmiş olsun…
Ben direk serviste taktıracağım…

Cam hasarlarının çatlamalarının,

Aracın o anki bağıl hızına bağlı olduğu görüşündeyim

Otoyolda + cevre yolunda + karayolunda 150 ve üzeri hızlarda

Taşın kendi çarpma hızı + aracın kendi yüksek hızı çoğunlukla camda hasara yol açıyor

Benim gibi 110 hızı gecmeyenlerde bu taş çarpmaları israilin demir kubbesi misali sönümleniyor

Birader passatını 13 yıl 470 bin km genelde anadolunun her kösesine iş amaçlı sürüşlerde kullandı

Birader yol boşsa genelde 160 hızlarda gider uzun yolda (radar cezalarını sineye çekiyor)

Bu passatın 3 kere ön camı degisti

Kaput + ön tampon çok yoğun taş izleriyle harap durumda

160 la gidersen taşlar hasar veriyor cama kaputa tampona

Ben ehliyeti 1995 de aldım
Hicbir zaman cam hasarım olmadı

@metinkar . Nazarlık olmuş

Cam hasarlarının çatlamalarının,

Aracın o anki bağıl hızına bağlı olduğu görüşündeyim

Otoyolda + cevre yolunda + karayolunda 150 ve üzeri hızlarda

Taşın kendi çarpma hızı + aracın kendi yüksek hızı çoğunlukla camda hasara yol açıyor

Benim gibi 110 hızı gecmeyenlerde bu taş çarpmaları israilin demir kubbesi misali sönümleniyor

Birader passatını 13 yıl 470 bin km genelde anadolunun her kösesine iş amaçlı sürüşlerde kullandı

Birader yol boşsa genelde 160 hızlarda gider uzun yolda (radar cezalarını sineye çekiyor)

Bu passatın 3 kere ön camı degisti

Kaput + ön tampon çok yoğun taş izleriyle harap durumda

160 la gidersen taşlar hasar veriyor cama kaputa tampona

Ben ehliyeti 1995 de aldım
Hicbir zaman cam hasarım olmadı

@metinkar . Nazarlık olmuş
Fizik kuralı zaten bu. Daha büyük hız daha büyük hasar demek. Yakıta da zarar arabaya da. 120 km candır

Geri