Yılın son gününde 🫣

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Evet 2025 yılı daha başıma ne getirir derken taş getirdi:) ☺️

IMG_3329.jpeg

IMG_3317.jpeg

taş cama mı gelmiş abi. cam ise pek sorun yok kasko ile bedavaya halledilir

taş cama mı gelmiş abi. cam ise pek sorun yok kasko ile bedavaya halledilir

Aynen cama gelmiş ama ilerlemiyor bir kaç ay kalsın bakalım ilerlemez ise belki değiştirmem…

olay tam nasıl oldu abi taş gelince fark etmedin mi

Dün gece bir ara dışarı çıktım birazda geç geldim cama taş geldi ama güçlü değildi eve gelince siyah bir leke var önemsemedim silince çıkar dedim😅
Sabah hastaneye giderken gece yağan karı temizledim camı silerken elime geldi siyahlığı çıkardım minnacık bir zarar vermiş…

Geçmiş olsun, bu seviyedeyken onarım yapan yerler var. Bilginize

Onarım için kaskoyu aradım numara verdi ve konuştum biraz saçma geldi anlattıkları elemanın, camı ince matkapla delip silikon basıyorlarmış %60 kurtarıyor %39 yürüyor dedi %1 ne dedim bu işlemi yaparken cam tamamen çatlayabilir ozaman komple değişiriz dedi… ellerinde cam varmış hiç haz etmedim…

Onarım için kaskoyu aradım numara verdi ve konuştum biraz saçma geldi anlattıkları elemanın, camı ince matkapla delip silikon basıyorlarmış %60 kurtarıyor %39 yürüyor dedi %1 ne dedim bu işlemi yaparken cam tamamen çatlayabilir ozaman komple değişiriz dedi… ellerinde cam varmış hiç haz etmedim…
abi servise git direkt orijinal cam ile değiştir. kaskoyu boşuna yapmıyoruz. 1 gün serviste yatıyor araba ama

abi servise git direkt orijinal cam ile değiştir. kaskoyu boşuna yapmıyoruz. 1 gün serviste yatıyor araba ama

görüştüm Avek hasar ile benim bakım şimdi şubat ilk haftasına denk geliyor bakımdan bir kaç gün önce gidip dosyayı çıkarttırıp camın gelmesini bekleyeceğim geldiği zamanda aynı gün bakım ve cam değişimi olacak bir gün sonra gidip alacağım…

Geri