Hangi Solargard cam filmi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meursault
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cam filmi iyi hoş da döşemenin sökülmesi korkutuyor. önceki aracıma llumar yapmıştım. döşemenin içindeki cam fitilini çıkarmak için döşemeyi kastırıp fitili aldılar. onu yaparken de döşeme içindeki bir klips kırılmıştı, araç ertesi gün içeriye bir avuc su almıştı. bu yüzden cam filminden korkuyorum.

Llumar yeni yaptırdım dediğiniz gibi 24k.

Madico bence Llumar kadar iyi. Cam filmini icat eden firma. Size yakın uygulama merkezi var ise bence yaptırabilirsiniz Madico (bana yakın yok idi).
Evimin 500 mt ilerisinde yetkili bayisi var fiyat almıştım 11k civarı bir fiyat vermişlerdi.

Mersin Solargard

Ultra Performance 80 ön cam 9500tl
HP Supreme 5 cam 9000tl
Cx Magnum 5 cam 14.500tl fiyat verdi

Mersin Madico fiyat listesi( ki buradan randevu aldım yaptıracağım)

Ekli dosyalar

• IMG_2735.png
    IMG_2735.png
    281.1 KB · Görüntüleme: 11
cam filmi iyi hoş da döşemenin sökülmesi korkutuyor. önceki aracıma llumar yapmıştım. döşemenin içindeki cam fitilini çıkarmak için döşemeyi kastırıp fitili aldılar. onu yaparken de döşeme içindeki bir klips kırılmıştı, araç ertesi gün içeriye bir avuc su almıştı. bu yüzden cam filminden korkuyorum.
Yok öyle bir şey :)

Llumar maslak Osman Bey ile görüşün. Aynı olay olması. Diye kapı camlarını sökerek yaptılar.

İnanılmaz bir şekilde camı dışarı alıyorlar. Hiçbirşey sökmeden. Tereyağından kıl çeker gibi.

Çok memnun kaldım ben.

Yok öyle bir şey :)

Llumar maslak Osman Bey ile görüşün. Aynı olay olması. Diye kapı camlarını sökerek yaptılar.

İnanılmaz bir şekilde camı dışarı alıyorlar. Hiçbirşey sökmeden. Tereyağından kıl çeker gibi.

Çok memnun kaldım ben.
abi kapı camını nasıl söküyor yav o daha riskli değil mi

Oto Camcı kendisi. Öyle de iyi söküyor ki. Hemen hiç bir riski yok. Döşeme sökme yok. Döşeme kastırıp kırmak yok.

Camı dışarı alıyor kaplıyor yerine takıyor.

Bütün bunlaerı sadece kapıdaki dış fitili yerinden yarım kaldırarak yapıyor.

Bende yaza doğru Oracal marka çektirmeyi düşünüyorum bakalım fiyat ne çıkacak önümüzdeki günlerde ön cam dahil bütün camlara şeffaf çektireceğim kısmetse umarım arkadaşım beni öpmez :ROFLMAO: Bağlıca bölgesinde olduğu için ve yaptığı araçlar üst segment kaliteli malzeme ve işçilikten dolayı fiyatları kimine göre yüksek kimine göre ucuz.

Bir aksilik olmazsa cumartesi 5 cam nanoceramic için gideceğim, ön camı solargard performance 80 yapacağım. Çok bilinen bir marka değil ama çok övdünüz. Ppf ve seramik içinde Adana Gyeon kullanan bir yer ile anlaştım. Niş gidiyoruz bakalım:)
Hocam yine araştırın isterseniz madico markasını. Ben çok memnun kaldım. Ankarada yaptırmadım, mersinde olduğum vakitte orada yaptırdım. İşçilikten de üründen de çok memnunum.

Ppf olarak da farklı birçok marka çıktı. Orası da ayrı araştırma konusu :)
Bildiğim kadarıyla daha doğrusu okuduğum kadarıyla en iyi film markalarından biri Madico. Adana'da şubesi var yalnız Llumar ön cam dahil 24k fiyat verirken Madico ön cam dahil 11k fiyat verdi. Okuduğum yazıya göre Madico Llumardan daha iyi ama yarı yarıya fiyat farkı var iyi olduğuna kendimi ikna etsem Madico yaptıracağım.
Ben de pek bilgi sahibi değildim ama bakınınca son derece iyi bir marka olduğunu öğrendim. Kullanıcı yorumlarını yine inceleyin derim. Madico, solargard, llumar gibi markaların kolay kolay üzeceğini sanmam

En iyi 3-4 film markası arasında. Cam filmini bulan firma olduğunu söylüyor tarihçesinde. Madico marka filmler ABD üretimi. Xypel, Stek, Madico, 3M (taklidi çok), Solargard bunlar iyi ve ABD menşeili, ABD'de üretim yapan üreticiler.

Madico nun 1 araç için sadece film hammadde maliyeti 2300 Dolar civarında. Diğerleri de benzerdir. Ona göre ucuz uygulama yapanların bu markalı filmleri kullanması mümkün değil. Piyasada çok taklit ürün olduğunu söylüyor uygulamacılar.

Geri