Hangi Solargard cam filmi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meursault
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Serhat
Araç
Golf 8.5
Herkese merhabalar sıfır Golf aracıma Solargard cam filmi yaptırmaya kara verdim. İşin aslı Mersinde cam üstünde falçata ile kesim yapmayan bir Solargardı buldum, tercih sebebimin biri de bu. Ama hangi filmi yaptırmalıyım bilemedim? Bir de ön cam içim Ultra performance 80 önerilmiş, ön cama gerçekten film şart mı?

Mersinde ki Solargard bayi iyidir.

Ön cam için Ultra performance 80 öneririm.

Yan camlar için HP supreme iyidir. Daha da ısı kessin derseniz CX Magnum IR öneririm.

Ön cama film şart. Aracı alınca direkt yaptırmıştım, sonra bir yerinde ufak kusur gözüme çarptı , garantili olduğu için değişim yaptırdım. Yaklaşık 1 ay ön camda filmsiz gezdim. 15 dereceli güneşli havada bile rahatsız oldum. Fark kullanınca o konfor iyi anlaşılıyor.

Yan camlar için HP supreme iyidir. Daha da ısı kessin derseniz CX Magnum IR öneririm.

Ön cama film şart. Aracı alınca direkt yaptırmıştım, sonra bir yerinde ufak kusur gözüme çarptı , garantili olduğu için değişim yaptırdım. Yaklaşık 1 ay ön camda filmsiz gezdim. 15 dereceli güneşli havada bile rahatsız oldum. Fark kullanınca o konfor iyi anlaşılıyor.

İstanbul ön camda film çevirmeye girince direk bağlıyorlar ben vazgeçtim o yüzden sizin oralarda sorun yok ise yaptırın çok faydalı…

Nasıl bağlıyorlar ya şeffaf filme bir şey demiyorlar. Llumar Air80

Siz de Mersinde mi yaptırdınız? Bir de obsesyonlarım var hava kabarcığı falan bırakıyorlar mı?

Herkese merhabalar sıfır Golf aracıma Solargard cam filmi yaptırmaya kara verdim. İşin aslı Mersinde cam üstünde falçata ile kesim yapmayan bir Solargardı buldum, tercih sebebimin biri de bu. Ama hangi filmi yaptırmalıyım bilemedim? Bir de ön cam içim Ultra performance 80 önerilmiş, ön cama gerçekten film şart mı?
Hocam mersinde madico öneririm. Bm garage da 2 sene önce madico yaptırdım. Madico nano ceramic modeli. Son derece memnunum.

Ekli dosyalar

• 1000051371.jpg
    1000051371.jpg
    149.4 KB · Görüntüleme: 17

Siz de Mersinde mi yaptırdınız? Bir de obsesyonlarım var hava kabarcığı falan bırakıyorlar mı?
Ankarada yaptırdım. Eğer ki hava kabarcığı kalırsa geçmezse söyleyin yeniden yaparlar. Sıradan bir marka değil, garantili markalardan biri.

İstanbul ön camda film çevirmeye girince direk bağlıyorlar ben vazgeçtim o yüzden sizin oralarda sorun yok ise yaptırın çok faydalı…
Bazı sürücüler yan camlara yaptırdıklarından yaptırıyor, onlar kesin bağlanırda.

İyi markalarınkin de ön cam olanları dışardan içerisi rahatça gözüküyor.

Hocam mersinde madico öneririm. Bm garage da 2 sene önce madico yaptırdım. Madico nano ceramic modeli. Son derece memnunum.
Ben firma ile görüştüm fiyat bilgisi de aldım nano ceramic için ama ön cama da mı nano ceramic yaptırdınız siz?

benim ön cam da solargard, en pahalısını yaptırmıştım modeli hangisi bilmiyorum(büyük ithimal ultra performance 80), yan camları en düşük kalitenin 1 üstünü yaptırdım, ondan yukarıda 2 model daha vardı, numara cinsinden konuşmuştuk arkalar 3 yanlar 2 ön cam şeffaf oldu, aracın içi gözükmüyor

Ben firma ile görüştüm fiyat bilgisi de aldım nano ceramic için ama ön cama da mı nano ceramic yaptırdınız siz?
Hocam görüştüğünüz firma eski Solargard bayisi idi. İsterseniz solargard ile madico kıyasını sorun. Makine ile kesiliyor zaten, araçta kesim yapmıyorlar. Aracımda ilk kez hava kabarcığı olmadan film yaptırdım resmen :)

Ön cama başka yerde şeffaf yaptırmıştım. Ön cama renkli film önermem. Yan camlara nano ceramic, cam tavana metal grey modeli tercih etmiştim. Mersin adana gibi sıcak memleketlerde bence en üst seviye ürüne yönelmenizi öneririm

Hocam görüştüğünüz firma eski Solargard bayisi idi. İsterseniz solargard ile madico kıyasını sorun. Makine ile kesiliyor zaten, araçta kesim yapmıyorlar. Aracımda ilk kez hava kabarcığı olmadan film yaptırdım resmen :)

Ön cama başka yerde şeffaf yaptırmıştım. Ön cama renkli film önermem. Yan camlara nano ceramic, cam tavana metal grey modeli tercih etmiştim. Mersin adana gibi sıcak memleketlerde bence en üst seviye ürüne yönelmenizi öneririm
Bir aksilik olmazsa cumartesi 5 cam nanoceramic için gideceğim, ön camı solargard performance 80 yapacağım. Çok bilinen bir marka değil ama çok övdünüz. Ppf ve seramik içinde Adana Gyeon kullanan bir yer ile anlaştım. Niş gidiyoruz bakalım:)

Bildiğim kadarıyla daha doğrusu okuduğum kadarıyla en iyi film markalarından biri Madico. Adana'da şubesi var yalnız Llumar ön cam dahil 24k fiyat verirken Madico ön cam dahil 11k fiyat verdi. Okuduğum yazıya göre Madico Llumardan daha iyi ama yarı yarıya fiyat farkı var iyi olduğuna kendimi ikna etsem Madico yaptıracağım.

Llumar yeni yaptırdım dediğiniz gibi 24k.

Madico bence Llumar kadar iyi. Cam filmini icat eden firma. Size yakın uygulama merkezi var ise bence yaptırabilirsiniz Madico (bana yakın yok idi).

Geri