2015 Golf 7 Bluemotion 1.6 TDI ne kadar eder

İsim
Kılıç
Araç
Golf 7
Aracımı 5 ay önce aldım elbette satmak gibi bir niyetim yok fakat aldığım günden bu yana bir kaç kez doğuş oto ile görüştüm servis kayıtları aracım hakkında daha fazla bilgi amaçlı görüşme yaptığımda yüz yüze ve telefonda olmak üzere görüştüğüm herkes aracıma talip oldu. Aracım direkt olarak bluemotion paket olarak geçiyor manuel 6 ileri 110hp 81kw donanım olarak karışık koltuklar midline ön gögüs aynı şekilde fakat direksiyon tuşları bluetooth bağlantısı aux cx usb gibi bağlantılar mevcut dijital klima kararan dikiz aynası farlar halojen gerçi golf aracım daha önce hiç olmadığı için pek doluluk oranlarını detaylı olarak bilmiyorum. Eğer bir değişiklik yaparsam aklımda ki araç Tiguan R line paket kısmetse güzel bir birikim sağlaya bilirsem önümüzde bir kaç yıl içerisinde bunu gerçekleştirmek istiyorum. Neyse asıl soruma geleyim sizce satmaya niyetlensem aracıma güncel ne kadar değer biçmeliyim aracı ilk sahibinden aldım 5 ay önce 67 bindeydi doğuş bakımlı hata boya yok güncel olarak 76 binde doğuş servisinde çalışanlar aracınız değerli değerini bilen birine satarsanız iyi para eder ama ne hikmet ise hiç aklıma fiyat sormak gelmedi forum içerisinde böyle bir konuyu görünce bende yazmak ve sizlerin fikirlerini almak istedim.

Hadi gel al dediğinde hepsi çil yavrusu gibi dağılır hocam.
Orası öyle zaten ondan hiç şüphem yok 5 ay içerisinde çok fazla talip çıktı aracıma özellikle çalışma sesine herkes aşık oluyor stage 2 veya açık hava filtresi olduğunu düşünüyorlar ama araç fabrika çıkışı oynama yok. Yazılım varmış gibi hırıldıyor birazda insanların bundan dolayı dikkatini çekiyor

Geri