Eibach Pro Kit kullananların yorumları?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GolfSTB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Mustafa Arif
Araç
Golf 1.5 TSI
Merhaba,

Yukarda söylediğim bu yayı kullanmış deneyimlemiş olanlarınızın değerli yorumlarını merak ediyorum. Konforda 16 ince göre ciddi manada konfor eksikliği oluyor mu? İstanbulda kullanacağım için az çok konforun düşeceğini tahmin edebiliyorum. 18 inc jant ile kullanacağım. Düşündüğüm lastik ise 225/40/R18 Michelin Pilotsport 5

17 inc konusunda da olumluyum. Eğer 17 inc olarakta kullanan varsa bilgilendirebilir.

Şuan kullandığım jant ve lastik : Orjinal 16 inc fabrikasyon jant 205/55/R16 Continental ultracontact lastik

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

En konforlu yay budur. 3 yıldır kullanıyorum . (Yazın 18 set, kışın 16 set ile) Tavsiye ederim.
Golfün yaylı hali, önceki aracım focus 3.5 kasanın stok hali kadar sert ve konforlu. Ben sert araç sevdiğim içi beni bozmuyor.

Şunu net olarak söyleyebilirimki, golfu teslim aldığımda uçan halıda gidiyor gibiydim. Yayları takınca uçan halı uçtu gitti. Asfaltı hissediyorum şimdi. Viraj dönerken kafadan esnemiyoruz..

Hem yay hem lastik geçişini bir anda yapmayın. İlk önce lastiklerinizi takın biraz sertliğe alışın daha sonra yayları takın. Mental olarak sizi bu durum daha çok mutlu edecektir.

Genel olarak spor yaylar serttir ama eibach bu kategoride iyi olarak sınıflandırılır. Orjinale göre sert diğer spor yaylara göre konforlu diyebiliriz.

Merhaba,
225/45 R17 94Y XL Michelin Pilot Sport 5 Lastikler ve Eibach Pro Kit 30 mm Yay Kullanıyorum. Genel Olarak Oldukça Memnunum.
İlk Montajdan Sonra Lastik ile Çamurluk Arasında yaklaşık 2–3 Parmak Boşluk vardı. Yaylar Zamanla Esnedikçe Araç biraz daha Oturdu ve Şu An duruşu Gerçekten iyi bir Seviyeye Geldi.
Buna Ek Spacer Takıldığında Görüntünün daha da iyileşeceğini düşünüyorum.
Konfor Kaybı ise Neredeyse yok, Günlük Kullanımda Rahatsız Edici bir Sertlik Hissettirmiyor.
Daha Önceki Konularda Fotoğraf ve yorumlarımı paylaşmıştım

Merhaba,

Yukarda söylediğim bu yayı kullanmış deneyimlemiş olanlarınızın değerli yorumlarını merak ediyorum. Konforda 16 ince göre ciddi manada konfor eksikliği oluyor mu? İstanbulda kullanacağım için az çok konforun düşeceğini tahmin edebiliyorum. 18 inc jant ile kullanacağım. Düşündüğüm lastik ise 225/40/R18 Michelin Pilotsport 5

17 inc konusunda da olumluyum. Eğer 17 inc olarakta kullanan varsa bilgilendirebilir.

Şuan kullandığım jant ve lastik : Orjinal 16 inc fabrikasyon jant 205/55/R16 Continental ultracontact lastik

Şimdiden teşekkürler.
3.5 yay ve 18 jant en iyi kombinasyon. 3.5 yay varken 16 veya 17 takarsanız araç yere dahada yakınlaşacaktır.

Geri