Golf 6 bagaj kapağı su sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vlkndmr50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Volkan
Araç
Golf 6
Yeni aldığım için çok konu açıyorum umarım Admin kovmaz 😃😃 öncelikle iyi akşamlar. Aradı yıkadığım zaman bagaji kaldırınca sol stop lambası kapağının oradan su iniyor acaba nereden alıyor bu suyu golflerde hep kronik diyorlar.

Olmazsa telefonla iletişim kuralım:) farlarin oradan mı almış kontrol edin. Bagaj kapağında plastik kısımlar var oradan da alabilyormus. Ben sokup kontrol edince buldum. Benim havalandirma menfezleri var sagdakinden almisti. Zeminde hafif su gordum.tamponu sokunce ortaya çıkıyor. Yetkili serviste değiştirdim ikisinide

Ekli dosyalar

• 20251116_161048.jpg
    20251116_161048.jpg
    186 KB · Görüntüleme: 5
  • 20251116_161044.jpg
    20251116_161044.jpg
    171.5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_7133.jpeg
    IMG_7133.jpeg
    175.5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_7132.jpeg
    IMG_7132.jpeg
    185.6 KB · Görüntüleme: 5
Upvote 0
Sorun bura değil hocam benim direkt bagajı açınca arka stop lambalarının ampullerini degistigimiz yer var ya oradaki kapaktan akıyor.

Upvote 0
bende de var aynı problem yağmurdan sonra oluyor açıyorum bagajı arabayı sağa yatık ya da sola yatık halde bagajdan akıp bitmesini bekliyorum aynı sorun eski arabam b6 passatta da vardı artık takılmıyorum böyle şeylere :D

Upvote 0
Sorun bura değil hocam benim direkt bagajı açınca arka stop lambalarının ampullerini degistigimiz yer var ya oradaki kapaktan akıyor.
Paylastigim yerden de su alma sorunu olabildiğini bilmeniz adina paylastim. Arka iç stoplarimi kastediyorsunuz .siyah kapaklar var. Bagaj da tahliye hortumu tam yerinden emin degilim logonun altında tampona doğru bir çıkış vardı o bölgeye de baktirin

Upvote 0

Geri