1 aydır kullanıyorum. Önceki araçlarımda da bu markayı kullanmıştım. Arkadaki paspasları ortadaki paspas ile birbirine bağlanabildiği için tercih ediyorum. Sırf bu yüzden birbiriyle bağlantılı istemeyenler de oluyor o kişilere uygun değil. Önceki araçlarımdaki sahler paspaslara göre biraz daha zor yerine oturuyor, yüzeyin tamamından fazlasını kaplıyor. Döşemelere kırıntı bile kaçmasın diye bu kadar sıkışık yapmışlar işini görüyor. Bu yüzden temizlerken bazen çıkarmaya üşenip üstünü süpürüyorum.
Arka döşemelerde paspas deliği olmadığı için arka paspasların altını çivili yapmışlar, döşemeye zarar verir mi bilmiyorum ama kaymıyor. Koku yok, malzemesi kaliteli hissettiriyor. Manuel ve Dsg araçlar için 2 farklı modeli var doğrusunu almanız lazım. Tavsiye ederim, orjinal halı paspaslardan daha iyi.

Arka döşemelerde paspas deliği olmadığı için arka paspasların altını çivili yapmışlar, döşemeye zarar verir mi bilmiyorum ama kaymıyor. Koku yok, malzemesi kaliteli hissettiriyor. Manuel ve Dsg araçlar için 2 farklı modeli var doğrusunu almanız lazım. Tavsiye ederim, orjinal halı paspaslardan daha iyi.