Golf 8.5 Fren Sesi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün ufaktan ses gelmeye başladı…

Vw aradım şikayet oluşturdum fren balatalarının değişmesine izin vermeyip sprey sıkıp yollayın diyen kerkenez kim ise görüşmek istiyorum diye arayacaklar bakalım…

root ayarından önceki değerler…

sağda hem root hem toe- solda toe ayarı bozuk çıktı…

7c828e68-db6c-4c9f-abff-2dd8e1cb6ec6.jpeg
8faa4ffa-a0a3-43bd-a854-62d599936f26.jpeg

Sürüş sırasında da bariz hissediyor muydun abi?
Direksiyon kalibrasyonu da yapıyorlar di mi? Yetkili servise yaptırırken sorduğumda danışman pek bilgisi yoktu, net cevaplayamamıştı.

Araç yeni olduğu için ücretsiz hallettiler mi yada belirledikleri süre veya km neyse onu geçmiş mi?

Vw aradım şikayet oluşturdum fren balatalarının değişmesine izin vermeyip sprey sıkıp yollayın diyen kerkenez kim ise görüşmek istiyorum diye arayacaklar bakalım…
Balata Spreyi göz boyama resmen. Balatada ses sorunu yaşayanlara acaba eco serisi felan mı takıp yolluyorlar diye düşündürtmeye başladılar.

Sürüş sırasında da bariz hissediyor muydun abi?
Direksiyon kalibrasyonu da yapıyorlar di mi? Yetkili servise yaptırırken sorduğumda danışman pek bilgisi yoktu, net cevaplayamamıştı.

Araç yeni olduğu için ücretsiz hallettiler mi yada belirledikleri süre veya km neyse onu geçmiş mi?
direksiyon kalibrasyonu ile fren sesinin bağlantısını anlayamadım.

direkt vw doğuşa şikayet edince bayiler aşırı korkuyor. bence kökten değişirler balataları.

Balata Spreyi göz boyama resmen. Balatada ses sorunu yaşayanlara acaba eco serisi felan mı takıp yolluyorlar diye düşündürtmeye başladılar.

Hiç bir bilgim yok serviste kaç çeşit fren balatası var neye göre takılıyor, ben şimdi desemki şubat bakımda değiştirin parasını vereceğim bunlar bana soracak mı eco serisi yada başka bir seri !

Hiç bir bilgim yok serviste kaç çeşit fren balatası var neye göre takılıyor, ben şimdi desemki şubat bakımda değiştirin parasını vereceğim bunlar bana soracak mı eco serisi yada başka bir seri !
fren balatasında eco seri galiba yok ama varsa da eco istemiyorum dersen iyisini takıyorlar. sonuçta parasını sen veriyorsun :)

bu sesi yeni yeni bende duymaya başladım, soğuklar ile birlikte geldi sanki 6000km

Mecbur kendim söylüyorum. Polen filtresi takarlarken bizzat dedim, eco seri olmasın diye.

Bazı yetkili servisler sormadan eco seri takıyor maksat fiyat düşük gözüksün. İşi sağlama almak için mecburen öncesinden kendimizin demesi şart.

Mecbur kendim söylüyorum. Polen filtresi takarlarken bizzat dedim, eco seri olmasın diye.

Bazı yetkili servisler sormadan eco seri takıyor maksat fiyat düşük gözüksün. İşi sağlama almak için mecburen öncesinden kendimizin demesi şart.

Tmm ozaman bakımda ileteceğim…

bu sesi yeni yeni bende duymaya başladım, soğuklar ile birlikte geldi sanki 6000km

Sorun bu zaten bu fren balatalarında sıkıntı var bence ayıplı mal…
bizim delikanlının iş yeri arabası 60.000’de daha balata değiştirmemiş bir tane ses yok böyle bir saçma bir şey olabilir mi…

Golf 6 aracım fren balatasinda ekonomi serisi de var . Kodlari farklı oluyor

Evet bugün arandım 0 (262) li bir numaradan anlattı da anlattı…
  • Bilgili bir beye benziyorsunuz dedim, evet dedi bana :)
  • dedim ki aracımdaki bana göre ayıplı mal uzun uzun konuştunuz değiştiriyor musunuz değiştirmiyor musunuz :)
  • hayır değişmiyor ama servise götürüp tekrar baktırabilirsiniz dedi…
  • şuan ses aynı götürsem ne olacak değişmedikten sonra dedim iyi günler diyerek kapattım…

Neymiş sürekli kullanılan şeyler garanti dışı imiş ozaman garantili olan nedir saçma saçma…

Ate ön arka fren balata siparişlerini verdim…

Geri