- İsim
- MetinK.
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Arkadaşlar merhaba,
Aracım 10.600km de şuan bugüne kadar başıma gelmeyen bir arıza…
Havalar soğuduktan sonra ortaya çıkan ve araç hareket edip ısındıktan sonra kesilen bir ses…
- Servise gittim videoyu dinlediler test sürüşü yaptık normal fren balatalarından dediler iki farklı golf araç ile de orada denedik bu sesin bir kademe altında onlardan da ses geldi…
Tatmin etmedi beni söyledikleri…
- Fatih ustaya gittim test yaptık evet oda fren balataları dedi…
- @Atesci kardeşime attım oda ustasına sordu vsvsvsvs
- Bir kaç yabancı foruma baktım fren balatası ile disk arasındaki boşluk deniyor…
Şimdi sizlere de sorayım…
Frene basıp durunca gelen bir ses var ileri ve geri durmak için frene basınca farketmiyor aynı şekilde, lakin ısınınca kesiliyor sonra araç beş dk kontak kapalı kalsın hareket geçip hemen frene dokununca tekrar geliyor…
Evet yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi almak isterim…
Aracım 10.600km de şuan bugüne kadar başıma gelmeyen bir arıza…
Havalar soğuduktan sonra ortaya çıkan ve araç hareket edip ısındıktan sonra kesilen bir ses…
- Servise gittim videoyu dinlediler test sürüşü yaptık normal fren balatalarından dediler iki farklı golf araç ile de orada denedik bu sesin bir kademe altında onlardan da ses geldi…
Tatmin etmedi beni söyledikleri…
- Fatih ustaya gittim test yaptık evet oda fren balataları dedi…
- @Atesci kardeşime attım oda ustasına sordu vsvsvsvs
- Bir kaç yabancı foruma baktım fren balatası ile disk arasındaki boşluk deniyor…
Şimdi sizlere de sorayım…
Frene basıp durunca gelen bir ses var ileri ve geri durmak için frene basınca farketmiyor aynı şekilde, lakin ısınınca kesiliyor sonra araç beş dk kontak kapalı kalsın hareket geçip hemen frene dokununca tekrar geliyor…
Evet yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi almak isterim…