Golf 8.5 Fren Sesi ? ( Çözüldü )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evet bugün arandım 0 (262) li bir numaradan anlattı da anlattı…
  • Bilgili bir beye benziyorsunuz dedim, evet dedi bana :)
  • dedim ki aracımdaki bana göre ayıplı mal uzun uzun konuştunuz değiştiriyor musunuz değiştirmiyor musunuz :)
  • hayır değişmiyor ama servise götürüp tekrar baktırabilirsiniz dedi…
  • şuan ses aynı götürsem ne olacak değişmedikten sonra dedim iyi günler diyerek kapattım…

Neymiş sürekli kullanılan şeyler garanti dışı imiş ozaman garantili olan nedir saçma saçma…

Ate ön arka fren balata siparişlerini verdim…
bunlar iyice ... çıkardılar ya. tüketici hakem heyetine ver abi

bunlar iyice ... çıkardılar ya. tüketici hakem heyetine ver abi

Onu da hazırlayacağım hazırlayacağım kafamda var hepsi…

Sen benim fren balata mı altı ay olmadan değiştirmiyorsun ben sana niye bakıma geleyim ki keriz miyim ben 14.000 TL sana vereceğim ibir tane yağ değiştirme için dedim baktı dinledii sadece…
neyin garantisini veriyor iki gün sonra da motoru sıkıştırmışsın yağ yanmış motora zarar vermişsin de diyebilir her türlü haklılar yani 18 jant takmışsın bu jant fren balatalarına zarar verir diskine zarar verir bunların bağlı olduğu pistonlara motor egzoz mani fault her şeye zarar verir der…

Merhabalar;
Altı aylık aracımdaki sorunu çözdüm…

https://www.golftutkusu.com/topic/2...-ceramic-ate-orjinal-hangisi-tercih-edilmeli/

Ön ve arka fren balatalarını yukarıdaki sayfadaki ürünleri temin ederek değiştirdim…

Çıkanları Fatih usta ile inceledik aşınma yok denecek kadar az fakat pas olmuş özellikle sol arka ve sağ arka bayağı kazıdı ama içine işlemiş gibi lanet olsun dedim, önler çıtır kıvamında…

Servisteki ustaya da bakım zamanı iki çift lafım olacak bizim gözle gördüğümüzü o nasıl göremedi yada görmek istemedi zaten en çok kızdığım şeydi garanti olmuyorsa haber ver ben sana değiştir demişim zaten parası ile değil mi o kadar sök tak yapıldıktan sonra…

Neyse kafam rahat ses seda yok…

Vesselam…

Merhabalar;

https://www.golftutkusu.com/topic/2...-ceramic-ate-orjinal-hangisi-tercih-edilmeli/

Ön ve arka fren balatalarını yukarıdaki sayfadaki ürünleri temin ederek değiştirdim…

Çıkanları Fatih usta ile inceledik aşınma yok denecek kadar az fakat pas olmuş özellikle sol arka ve sağ arka bayağı kazıdı ama içine işlemiş gibi lanet olsun dedim, önler çıtır kıvamında…

Servisteki ustaya da bakım zamanı iki çift lafım olacak bizim gözle gördüğümüzü o nasıl göremedi yada görmek istemedi zaten en çok kızdığım şeydi garanti olmuyorsa haber ver ben sana değiştir demişim zaten parası ile değil mi o kadar sök tak yapıldıktan sonra…

Vesselam…
Uğraşmak istemiyorlar. Söktüklerine bile şüpheliyim

allah kimseyi servise düşürmesin kanser ediyorlar adamı

Devirdaim - buji degisimi - hidrolik degisimi

Bunlar harici yetkili servise gitmiyorum teslim ederken ugras toren yapiyorlar

Devirdaim icin 2 gun yetkilide kaldi 2-3 saatlik is randevu ile gitmistim

Buji degisimi 6 saat randevu ile gitmistim

Uzay oto ve vw acarlar kizimin araci da ayni sekil yetkiliye goturuyorum bezdiriyorlar

Devirdaim - buji degisimi - hidrolik degisimi

Bunlar harici yetkili servise gitmiyorum teslim ederken ugras toren yapiyorlar

Devirdaim icin 2 gun yetkilide kaldi 2-3 saatlik is randevu ile gitmistim

Buji degisimi 6 saat randevu ile gitmistim

Uzay oto ve vw acarlar kizimin araci da ayni sekil yetkiliye goturuyorum bezdiriyorlar

başkan araç garantide olmasa bakıma hayatta gitmem hatta Fatih usta ile konuştuk aman abi git dedi…

Şöyle, ben yıllar önce golf6 aracımda disk, golf7 aracımda fren balatası, golf7.5 da amortisör değiştirdim ama golf8.5 da bir fren balatası değiştiremedim gibi bir örnekleme…

Merhabalar;

Vesselam…
Abi çıkan balataların üstünde VW AG dışında markası üretici de yazıyor muydu?

Geri