- İsim
- Oğuzhan Bakır
- Araç
- 2016 Golf 1.6 TDI
Selam arkadaşlar. Aracımda farlar açıldığı zaman farlardan inanılmaz şekilde uğultu sesi geliyor ve ses ne azalıyor ne artıyor sabit bir şekilde geliyor. Aynı süpürge sesine benziyor. Aracı park edip kilitlediğimde farların sönmesini bekliyorum ve söndüğü an uğultu sesi kesiliyor. Bu ses araç çalışmazken kontak açıkken kabin içinden rahatça duyuluyor. Normali bu mudur ?
Ayrıca gece görüşüm aşırı kötü neredeyse önümü göremeyecek kadar, kısa far ampullerimi değiştireceğim h7 osram ve philips önerenler olmuş forumda daha evvel ancak hangilerini almam gerekiyor bilmiyorum. Halojen ampul mü led mi uyar araca. Xenon muhabbetlerini de bilmiyorum. Aracım 2015 golf 7 110luk. Araçta fabrikasyon sarı ışık mı var beyaz mı onu da bilmiyorum yardımınızı beklerim teşekkür ederim.
Ayrıca gece görüşüm aşırı kötü neredeyse önümü göremeyecek kadar, kısa far ampullerimi değiştireceğim h7 osram ve philips önerenler olmuş forumda daha evvel ancak hangilerini almam gerekiyor bilmiyorum. Halojen ampul mü led mi uyar araca. Xenon muhabbetlerini de bilmiyorum. Aracım 2015 golf 7 110luk. Araçta fabrikasyon sarı ışık mı var beyaz mı onu da bilmiyorum yardımınızı beklerim teşekkür ederim.
Son düzenleme: