Style pakette ayak aydınlatmaları var diye biliyorum.Life paket için ayak aydınlatma yerleri varmı acaba? Sonradan takılabilirmi sistemi hazırmı? Bilgisi olan varmı?
Bütün yuvalar var ama sistem yok. İmpression paketlerde de kapılarda boşlukları var ambiyans için ama ambiyans yok aynı mantık. Takılır mı takılmaz diye bir şey yok daha iyi bilenler yazarStyle pakette ayak aydınlatmaları var diye biliyorum.Life paket için ayak aydınlatma yerleri varmı acaba? Sonradan takılabilirmi sistemi hazırmı? Bilgisi olan varmı?
Style pakette ayak aydınlatmaları var diye biliyorum.Life paket için ayak aydınlatma yerleri varmı acaba? Sonradan takılabilirmi sistemi hazırmı? Bilgisi olan varmı?
Bütün yuvalar var ama sistem yok. İmpression paketlerde de kapılarda boşlukları var ambiyans için ama ambiyans yok aynı mantık. Takılır mı takılmaz diye bir şey yok daha iyi bilenler yazar
Orjinal olmasa da yapan yerler var ya. Orjinal olacak diye bir şey yazmadımHer ne kadar impression pakette kapılarda boşluk olsada işlem yapılamaz… Ayak aydınlatma olur…
2021 polo life araca takmıştım menüye gelmişti orjinal şekilde olmuştu arka ayklat için yuvası yoktu braket kullanrak taktım.Bunların ayalk aydınlatmaları golfdekilerden daha küçüktür bilginiz olsunStyle pakette ayak aydınlatmaları var diye biliyorum.Life paket için ayak aydınlatma yerleri varmı acaba? Sonradan takılabilirmi sistemi hazırmı? Bilgisi olan varmı?
sfd2 başa bela abi. sfd2 kildini açabiliyor musunuz2021 polo life araca takmıştım menüye gelmişti orjinal şekilde olmuştu arka ayklat için yuvası yoktu braket kullanrak taktım.Bunların ayalk aydınlatmaları golfdekilerden daha küçüktür bilginiz olsun
Orjinal olmasa da yapan yerler var ya. Orjinal olacak diye bir şey yazmadım![]()
Orjinal olmasa da yapan yerler var ya. Orjinal olacak diye bir şey yazmadım![]()
Benim poloda sfd yoktu ama sfd 1 açılıyor sfd 2 maliyetli bir şekilde açılıyorsfd2 başa bela abi. sfd2 kildini açabiliyor musunuz