Life Paket Ayak Aydınlatma

İsim
Emre
Araç
vw golf 1.5 etsi
Style pakette ayak aydınlatmaları var diye biliyorum.Life paket için ayak aydınlatma yerleri varmı acaba? Sonradan takılabilirmi sistemi hazırmı? Bilgisi olan varmı?

Style pakette ayak aydınlatmaları var diye biliyorum.Life paket için ayak aydınlatma yerleri varmı acaba? Sonradan takılabilirmi sistemi hazırmı? Bilgisi olan varmı?
Bütün yuvalar var ama sistem yok. İmpression paketlerde de kapılarda boşlukları var ambiyans için ama ambiyans yok aynı mantık. Takılır mı takılmaz diye bir şey yok daha iyi bilenler yazar

Bütün golf serilerinde ayak aydınlatma yerleri var…
sonradan takılıyor istanbul da sana @İlker34 ve @zulalyol yardımcı olur…

🔎 yaparak aracına yapabileceğin her şeyi bulabilirsin…

https://www.golftutkusu.com/topic/1...rka-ayak-aydinlatmasi-retrofit-turkiyede-ilk/

Bütün yuvalar var ama sistem yok. İmpression paketlerde de kapılarda boşlukları var ambiyans için ama ambiyans yok aynı mantık. Takılır mı takılmaz diye bir şey yok daha iyi bilenler yazar

Her ne kadar impression pakette kapılarda boşluk olsada işlem yapılamaz… Ayak aydınlatma olur…

2021 polo life araca takmıştım menüye gelmişti orjinal şekilde olmuştu arka ayklat için yuvası yoktu braket kullanrak taktım.Bunların ayalk aydınlatmaları golfdekilerden daha küçüktür bilginiz olsun

2021 polo life araca takmıştım menüye gelmişti orjinal şekilde olmuştu arka ayklat için yuvası yoktu braket kullanrak taktım.Bunların ayalk aydınlatmaları golfdekilerden daha küçüktür bilginiz olsun
sfd2 başa bela abi. sfd2 kildini açabiliyor musunuz

Valla ben bu uygulamayı düşünüyorum ama orjinal soket Sokete yapılıyor mu golf 8 life aracım 2021

Geri