Yaz Lastiği Tavsiye

İsim
Utku
Konu başlığına erken diyebilirsiniz ama sene bitmeden eski fiyatlardan lastik almayı planlıyorum.
Kışlıklarda 16” continental ts870 kullanıyorum gayet başarılı.
Yaz lastikleri için 17” Belmont jantları aldım ama lastik konusunda kararsızım.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Konu başlığına erken diyebilirsiniz ama sene bitmeden eski fiyatlardan lastik almayı planlıyorum.
Kışlıklarda 16” continental ts870 kullanıyorum gayet başarılı.
Yaz lastikleri için 17” Belmont jantları aldım ama lastik konusunda kararsızım.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Muhtelif zamanlarda değiştirdiğim araçlarımda falken ziex serisi yazlık lastik kullandım hatta şu anda ikinci araç olan polo da aynı marka lastik var oldukça memnunum hali hazırda kullandığım golf de conti pc7 var falken bana ondan daha sessiz geliyor

Muhtelif zamanlarda değiştirdiğim araçlarımda falken ziex serisi yazlık lastik kullandım hatta şu anda ikinci araç olan polo da aynı marka lastik var oldukça memnunum hali hazırda kullandığım golf de conti pc7 var falken bana ondan daha sessiz geliyor
Dunlop ve Falken gerçekten sessiz lastikler ama ADAC testlerinde başarılı değiller o yüzden marka algısı kötü. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Conti pc7 den memnunum. Sport lastikler sert geliyor bana. Primacy denemeyi düşünüyorum sonrasında. Diğer golfümüzde var ve cpc7den daha da yumuşak. 3. Bir alternatif arayışındayım. Goodyear asymetric serisi önerenler oldu ama o da sert bir lastikmiş gibi geliyor

Benim için 1 numara her zaman primacydir. Çok sessiz ve konforlu lastik. 2 conti premiumdur dayanım olarak iyidir ama gürültülüdür. 3. Olacaksa hankook ventus prime diyebilirim bütçeye uygunsa konfor sessizlik isteyen primacy dayanım yol şartları isteyen conti tercih edebilir

Michelin Primacy 225 40 18
Michelin Pilot Sport⁵ 225 40 18
Kullanıyoruz.

Lastikten çok anlamam ama primacy olanı çok güven vermedi.

Bir ara denemek için yüksek hızlarda panik fren yapayım dedim. Abs nin de etkisiyle uzadıkça uzadı fren mesafesi. Yaz sıcaklarıydı ama öyle çöl iklimi de değildi...

Ccp 6 kullanıyorum. Bu yaz cpp 7 degilde michelin primacy 5 alacagim. michelin tecrubem olmadi. Ccp 6 den genel olarak memnun kaldım benim sürüş tarzıma göre. Sesli lastik ( 71 db) . 205 55 16

Nexen nfera sport SU2 hakkında bilgisi olan var mı Golf 8.5 R-Line araçlar bu lastikle geliyor takım olarak jant alacagım bunlar takılı üstünde kararsızım

Hankook ventus prime 4 nasıldır arkadaşlar tecrübe eden var mıdır ? Bende 4.500 TL bandında lastik bakıyorum.

Geri