Golf 8 soğuk havada multimedya geç açılması

İsim
Mert
Araç
Golf 8
Merhabalar golf 8 1.0etsi aracımın multimedya ekranı havaların soğuması ile geç açılmaya başladı sizce bu durumun akü ile ilgisi varmı (start stopu normalde her zaman kapatırım ama bu sefer denemek için açtım art arta birkaç kez sorunsuz şekilde devreye girdi)

Merhabalar golf 8 1.0etsi aracımın multimedya ekranı havaların soğuması ile geç açılmaya başladı sizce bu durumun akü ile ilgisi varmı (start stopu normalde her zaman kapatırım ama bu sefer denemek için açtım art arta birkaç kez sorunsuz şekilde devreye girdi)
Akü ile alakası yoktur soğuktan kaynaklı olur genelde.Son sürüm yüklü olsun, hataları minimize ediyor.Forumda nasıl yapılacağı paylaşıldı.

Yıllardır her kış mütemadiyen yaşıyorum. Soğuk Haftada 1/2 kez yapıyor benimki. Yeniykende yapıyordu 4.5 yaşına geldi yine yapıyor. Ben uğraşmıyorum sürüşe geçiyorum 5 dk olmadan kendisi açılıyor.
Özetle dengesiz ilişkimiz devam ediyor. Bu hususlara takılmayın yoksa araçtan keyif alamazsınız.
Eminimki diğer markalarda da bu tarz saçma sorunlar vardır

Son düzenleme:
Yıllardır her kış mütemadiyen yaşıyorum. Soğuk Haftada 1/2 kez yapıyor benimki. Yeniykende yapıyordu 4.5 yaşına geldi yine yapıyor. Ben uğraşmıyorum sürüşe geçiyorum 5 dk olmadan kendisi açılıyor.
Özetle dengesiz ilişkimiz devam ediyor. Bu hususlara takılmayın yoksa araçtan keyif alamazsınız.
Eminimki diğer markalarda da bu tarz saçma sorunlar vardır
Astrada çok soğuklarda ekran yavaşlıyor, çok sıcaklarda ekranların ikisinin de birden kapanmasına bir kere denk geldim.
Bazen kamerası ters ışıkta kaldığında asistan destek sistemlerini devre dışı bırakıyor.

Kontak kapat aç yapınca düzeliyor.

Nadiren oluyorsa sıkıntı etmeye gerek yok bence de 👍

Bildiğimden değil ama tahmin yürütecem

Kışın aküyü korumak için sistemi daha derin şekilde kapıyor olabilir mi ekran da dahil. Bu yüzden ilk açılışta her cihaz gibi kasıyordur belki

Yine söyleyeyim tahmin bu fikir yürütmek istedim sadece

Soğukta akü, batarya veya pillerde güç kaybı olur. O yüzden düşük güç ve voltajdan dolayı geç uyanıyor olabilir. Belki kızdırma bujisi gibi, özellikle soğukta motor toparlayana kadar tesisatın güç çekmemesi istenmiştir!?
Herkeste olmuyorsa ilk tespit.
En doğrusu üreticisine sormak.;)

Soğukta akü, batarya veya pillerde güç kaybı olur. O yüzden düşük güç ve voltajdan dolayı geç uyanıyor olabilir. Belki kızdırma bujisi gibi, özellikle soğukta motor toparlayana kadar tesisatın güç çekmemesi istenmiştir!?
Herkeste olmuyorsa ilk tespit.
En doğrusu üreticisine sormak.;)
Geç uyanma değil, soğuk etkisiyle Multimedya devresinde olan bir durum..Aküde marş basacak CCA değeri olduğu halde diğer gösterge ve klima fanını besleyecek güç mevcutken marş sonrası bu durum yaşanıyor , bir kaç dk sonra resetlenince düzeliyor..Bende yazılım güncelleme öncesi birkaç kez oldu sonrasında 1 yıl içinde sadece 1 kere oldu.

Son düzenleme:
Ünitenin elektronik devresinde, sadece soğuk zamanlarda oluyorsa, bir sorun olabilir. Birkaç kez resetlemeden sonra düzeliyorsa muhtemelen o sürede ısındığından olabilir.

Geri