Golf 8.5 life 12V Akü dejarj hatası

İsim
Emre
Araç
vw golf 1.5 etsi
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. 15 Aralıkta 1.5 Etsi life araç aldım. Ertesi gün 12V akü deşarj ediliyor.Lütfen motoru çalıştırın ikazı çıktı. Bugün yine aynı ikazı verdi. Araç daha 100 km olmamıştır. Bu hatanın alınması normalmi? Servis randevusu almalımıyım?

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. 15 Aralıkta 1.5 Etsi life araç aldım. Ertesi gün 12V akü deşarj ediliyor.Lütfen motoru çalıştırın ikazı çıktı. Bugün yine aynı ikazı verdi. Araç daha 100 km olmamıştır. Bu hatanın alınması normalmi? Servis randevusu almalımıyım?
hocam kontak acık beklersen normal bu uyarı. motor calışmazsa akü şarj olmaz yani deşarj olur

Bir süre sonrada voltajı tamamen kesecektir araç.Kapısı açıldığında bile 8 amper gibi tüketimle başlayıp 3-4 dk sonra 0,5 amperlere düşüyor..Golf 8-8,5 kullanıcıları aküsüne iyi baksın aracı rutin kullansın yada en kötü maksimum 2-3 günde bir 20 dk çalıştırsın..Bunları 1 yıldır golf 8 aküsü üzerinde kontroller yapan biri olarak yazıyorum

Cevaplar için teşekkür ederim. Evet multimedya ekranında ayar yapmak için kontağın açık olması ikazından sonra kontak açtım ve bir süre sonra bu uyarı çıktı. Tavsiyelere uyacağım.

Geri