Benim tecrübem biraz km yaptıkca autohold daha yumuşak bırakıyor. ilk aldığımda banada biraz geç ve birden bırakıyor gibi geliyordu zamanla daha yumuşadı.AutoHold sürekli aktif kullanmamı önerir misiniz? Gaza basarken bi anda kendini ileri atıyormuş gibi oluyor araba bi süre bekleyip
Vw son seri araçlarında ışık yanması, anlık hata vermeler, kafaya göre işler çoktur. Benimki soğuk havaya gelemiyor, kimi araçlarda yağmurda sorun çıkarıyor. Böyle ışık ve hata kodları sabit kalmıyorsa çok kafaya takmayın.
Hayır hocam anlık değil bunlar dediğiniz gibi kamera ve radar verilerini engelleyecek şeylerden oluyor. Kamera önü buz olunca görüntü alamıyor ve çarpışma önleyici kısıtlı hatası alınıyor. Eğer ön tampondaki radarın önü kapalıysa direk kullanılamıyor. Sürdükçe ve eridikçe gidiyor. Kırağı yağan her sabah yaşıyorum ben de sıkıntı yok.Teşekkür ediyorum herkese. Bir sorum daha olucaktı kusura bakmayın ilk aracım ve biraz araçlara uzağım. SOS ikazı ve çarpışma önleme gibi ikaz bi 10 dakika yanık kaldı. Sabah arabanın camı buzlanmıştı. Camın buzunu acıp sürüşe geçtim. Bunun sebebi sensörlerin önü falan buzlandığından mı olmuştur?
S modunda vitesi daha geç atıyor ve süzülme moduna (boşa atıp motoru kapatıp arabanın aktığı mod) geçmiyor. Direksiyon arkası pedalshift ile kendiniz de vitesi değiştirme imkanınız varPeki arkadaşlar arabamın vites topuzu yok aracı yoğun trafikte manuel moda alın diyorlar. Gerçeklik payı nedir ve öyle bi durum varsa bu vites dizaynında nasıl manuel moda alacağım?
Valla bende keyfine göre çalışıyor bendeki manuel ama bazen sert bazen çok yumuşak bırakıyor. Çözemedim bı türlüBenim tecrübem biraz km yaptıkca autohold daha yumuşak bırakıyor. ilk aldığımda banada biraz geç ve birden bırakıyor gibi geliyordu zamanla daha yumuşadı.
S moduna alın ondan sonra kulakçıklardan birine dokunun , hep manuel de olmuş olur.Peki arkadaşlar arabamın vites topuzu yok aracı yoğun trafikte manuel moda alın diyorlar. Gerçeklik payı nedir ve öyle bi durum varsa bu vites dizaynında nasıl manuel moda alacağım?
Kulakçıktan vites artırmaya(+) 3 saniye civarı basılı tutun otomatiğe geçer veya vitescikten aşağı için yine otomatiğe geçer.Çok sağ olun dostlar peki manulden cıkarmak için direkt d vitesine mi atmam lazım? Mazur görün soruılarımı çok cahilce olabilir ilk defa araba kullanıyorum ayrıca çok yardımcı oldunuz
Estağfurullah hocam burası bu yüzden var. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bilmişlik taslayanlar utansın bilmeyenler değilÇok sağ olun dostlar peki manulden cıkarmak için direkt d vitesine mi atmam lazım? Mazur görün soruılarımı çok cahilce olabilir ilk defa araba kullanıyorum ayrıca çok yardımcı oldunuz