İlk Golf heyecanı - tanışma

Cidden klima olayını çok saçma yapmışlar, nasıl zorlaştırabiliriz diye düşünmüşler. Bu paylaştığınız arkadaş çok çok sakin kullanıyor belli ki malesef ben bi tık atik sürücüyüm :D buralara gelmesek de şehir içi 6-7 mutlu eder. Onun dışında 10 numara araç
Zaten klima olayını yeni araçlarda vazgeçiyorlarmış. Hata olduğunu kabul ettiler.

Şehir içi eşim bile o yakıtlardan gezebiliyor çok rahat gezersiniz merak etmeyin :)

Ben de 1.5 ay kadar önce Golf 8 150hp Style paket ile kulübe katılmış bulunuyorum. Daha önce Golf 7.5 TDIm vardı. Arada eski bir Aurise dönmem gerekti. Yaklaşık bir yıllık bir fetret devri diyebileceğim bir dönemdi. Golf 8'e binmeye başladığımdan beri tekrar araba kullandığımı hissediyorum. Özellikle yalıtım konusunda Golf 8 üst segmentlerin de üzerinde olmuş. Ayrıca gidişi de 2.0 motor gibi gerçekten.
bundan sonraki dönemde forumdan yararlanacağım inşallah. Herkese merhabalar

Ben de 1.5 ay kadar önce Golf 8 150hp Style paket ile kulübe katılmış bulunuyorum. Daha önce Golf 7.5 TDIm vardı. Arada eski bir Aurise dönmem gerekti. Yaklaşık bir yıllık bir fetret devri diyebileceğim bir dönemdi. Golf 8'e binmeye başladığımdan beri tekrar araba kullandığımı hissediyorum. Özellikle yalıtım konusunda Golf 8 üst segmentlerin de üzerinde olmuş. Ayrıca gidişi de 2.0 motor gibi gerçekten.
Kazasız belasız güle güle kullanın hayırlı olsun size de 🧿

merhabalar hayırlı olsun
ben de 2012 Golf 6 1.4 TSI Comfortline sonrası 2022 Polo Life ' a geçmiştim. şimdi golf 1.5 etsi life bekliyorum. Inşallah bu hafta gelecek. neler fark edecek deneyip göreceğim artık

herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum

merhabalar hayırlı olsun
ben de 2012 Golf 6 1.4 TSI Comfortline sonrası 2022 Polo Life ' a geçmiştim. şimdi golf 1.5 etsi life bekliyorum. Inşallah bu hafta gelecek. neler fark edecek deneyip göreceğim artık

Güzel güzel ben alıştım baya boş paketin bu kadar dolu olması şaşırtıcı, yeni poloyu da kullandım ama golf bi başka. Keyifli sürüşler hayırlı olsun

Güzel güzel ben alıştım baya boş paketin bu kadar dolu olması şaşırtıcı, yeni poloyu da kullandım ama golf bi başka. Keyifli sürüşler hayırlı olsun
Boş paketi impression oluyor hocam,
satmıyorlar onu.
Neredeyse 1 yıl olacak...

Life = eski comfortline

doğrudur hocam otomatikte en basit life olunca öyle dedim, araca binince şaşırdım bu nasıl boş diye, değilmiş .d
Boş bizim arabalar impression.

8.5 impression da diver arabaların boşuna taş çıkarıyor. Dolu değil ama boş da değil valla. Clio parasına Golf için gayet yeterli

Golf'ten fetret devrine geçiş ve tekrar Golf'e geçişle beraber ses yalıtımı ve motordan bahsetmeniz tanıdık geldi; zira ben de 2012 Golf 6'dan 2007 Megane 2'ye geçmiştim 2 yıl kadar, fetretin de fetreti :) Sonra Volvo XC70'e geçtim, motor ve ses yalıtımı olarak detaya girmiyorum...

Siz de foruma hoş geldiniz ve forumdan her türlü konuda yararlanabileceğinizden şüpheniz olmasın. Türkiye'deki en aktif, en teknik detaylı ve en seviyeli forumlardan birisidir... Öyle ki benim gibi Golf ile vedalaşıp foruma devam eden birçok üye mevcut.

merhabalar hayırlı olsun

Sizin de benzermiş; siz de hoş geldiniz ve hayırlı olsun. Karşılaştırma ayrıntılarınızı bekliyoruz...

Bende aracımı geçen hafta teslim aldım. Life paket kristal buz mavisi. 1000km uzun yol yaptım. Aracı çok sevdim şuana kadar. Hatta ön tamponun sağ tarafının alt kısmına dogru sürtmeden kaynaklı ufak bir çizik bile yaptım:)

İstanbul Maltepe'de yaşıyorum, 30 yaşındayım, makina mühendisiyim, herkese selamlar.

Selamlar dostlar, 9 yıldır, 2014 model manuel 1.4 tdi bluemotion çok severek kullandığım polomu dün sattım. Bugün siparişini verdiğim 2025 golf 1.5 etsi life ile aranızdayım. Böyle arabasıyla bağ kuran bir toplulukta olmak güzel. Adım Korhan, diş hekimiyim, Ankarada ikamet etmekteyim. Herkese keyifli forumlar
Hoşgeldiniz.keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle!

Geri