Hoşgeldin hocam. Bizim dişleri bı sana zahmet...Sağ ol hocam inş muazzam fark olur polomu seviyordum baya üzüldüm satarken
Sağ ol hocam sana da hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşlerHoş geldin hocam. Bende ilk arabama 2 gün önce bayiden satın alıp sahip oldum. Golf 8.5 Life
Bakalım ya şu an bayiye gidiyorum araba hazırlanmış bugün ilk deneyim olacakHoşgeldin hocam. Bizim dişleri bı sana zahmet...
Demeyecem şaka şaka.
Hayırlı olsun öncelikle. Polo da güzel araba kendi segmentinde ama Golf başka bi mevzu. Bı kere Golf alan başka bi arabaya binmez bu segmentte derlerdi yav he he derdim. Meğer adamlar bir şeyler biliyormuş. C segmenti hiçbir arabayı beğenemiyorum artık bağımlılık yapıyor fena şekilde
Bakalım ya şu an bayiye gidiyorum araba hazırlanmış bugün ilk deneyim olacak![]()
Bizi de hissettiklerini anlatırsın artık bekliyoruz hocam hayırlı olsun tekrarBakalım ya şu an bayiye gidiyorum araba hazırlanmış bugün ilk deneyim olacak![]()
vw'de bir üst segment araca geçtiğiniz eskisini unutuyorsunuz, güzel bi hatıra kalıyor sadece. tecrübe ile sabitSağ ol hocam inş muazzam fark olur polomu seviyordum baya üzüldüm satarken
Hahaha kredisini eriteyim biraz malum zirkonyum pahalı sonra kaplarızHayırlı olsun!
Madem diş hekimisiniz!
Arabayı ,, Kendiniz zirkonyum/porselen kaplayın .
Naylon poşet/ppf kaplayıcılarına boşa para vermeyin
İlk 100 km’yi yaptım hocam. Dizel polomdan sonra elektrikli gibi sessiz geldi. İnanılmaz konforlu, tümseklerde falan çok yumuşak. Bazen aşırı hızlı gittiğimi farketmediğim oluyo konforundan dolayı. Carplay ambiyans aydınlatma klima direksiyon ısıtma müthiş çalışıyor. Sanırım araç daha çok yeni olduğundan ortalama tüketim şehir içi 9-10 litre arası şu an. İnternette 5-6 olarak görmüştüm. Onun da düzeleceğini umuyorum. Bir de manueli bi tık özlüyorum. Fazla teknolojik geldi bu, alışıcaz zamanla inşBizi de hissettiklerini anlatırsın artık bekliyoruz hocam hayırlı olsun tekrar
Golf dünyasına hoşgeldinizİlk 100 km’yi yaptım hocam. Dizel polomdan sonra elektrikli gibi sessiz geldi. İnanılmaz konforlu, tümseklerde falan çok yumuşak. Bazen aşırı hızlı gittiğimi farketmediğim oluyo konforundan dolayı. Carplay ambiyans aydınlatma klima direksiyon ısıtma müthiş çalışıyor. Sanırım araç daha çok yeni olduğundan ortalama tüketim şehir içi 9-10 litre arası şu an. İnternette 5-6 olarak görmüştüm. Onun da düzeleceğini umuyorum. Bir de manueli bi tık özlüyorum. Fazla teknolojik geldi bu, alışıcaz zamanla inş
Yakıt cidden muhteşem fark edersiniz zaten. Bu yakıtı paylaşan hocanın arabası eTSI da değil düz TSI öyle düşünün10.000 km ortalaması 4.0 litre /100 km.
1.5 tsi İmpression
Cidden klima olayını çok saçma yapmışlar, nasıl zorlaştırabiliriz diye düşünmüşler. Bu paylaştığınız arkadaş çok çok sakin kullanıyor belli ki malesef ben bi tık atik sürücüyümGolf dünyasına hoşgeldiniz
Yakıtı daha geçen paylaşılan bi veri
Yakıt cidden muhteşem fark edersiniz zaten. Bu yakıtı paylaşan hocanın arabası eTSI da değil düz TSI öyle düşünün
Teknoloji işi öyle maalesef ama alışacaksınız, klima hariç. Yolda giderken klimayı ayarlamak hala zor nerdeyse 1.5 sene oldu
Cidden klima olayını çok saçma yapmışlar, nasıl zorlaştırabiliriz diye düşünmüşler. Bu paylaştığınız arkadaş çok çok sakin kullanıyor belli ki malesef ben bi tık atik sürücüyümburalara gelmesek de şehir içi 6-7 mutlu eder. Onun dışında 10 numara araç