Golf 7 için 7.5 GTI Dönüşüm Yapmayı Düşünüyorum

İsim
Berkay
Araç
Golf7
İzmirden herkese selamlar 2013 model golf7 aracıma 7,5 gtı dönüşüm yapmayı düşünüyorum fakat tam olarak kafamdaki gibi yapan bir yer bulamadım var mı önerebileceğiniz bir yer özellikle far konusunda bulunma problemi yaşanıyor akabinde söylene fiyatlar cidden inanılmaz noktalara geliyor izmir ve yakın çevresinde olursa daha iyi olur şimdiden herkese teşekkürler

İzmirden herkese selamlar 2013 model golf7 aracıma 7,5 gtı dönüşüm yapmayı düşünüyorum fakat tam olarak kafamdaki gibi yapan bir yer bulamadım var mı önerebileceğiniz bir yer özellikle far konusunda bulunma problemi yaşanıyor akabinde söylene fiyatlar cidden inanılmaz noktalara geliyor izmir ve yakın çevresinde olursa daha iyi olur şimdiden herkese teşekkürler
Merhaba öncelikle ne kadar fiyat teklifi aldınız far konusunda ortalama 17-20 arası değişiyor genelde sy far güzel kalite

Merhaba öncelikle ne kadar fiyat teklifi aldınız far konusunda ortalama 17-20 arası değişiyor genelde sy far güzel kalite
araçta highline far olduğundan kaynaklı ekstra çıktı ve 25+ bir fiyat söylediler bunun içerisine montaj dahil

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

Aramıza hoş geldiniz…

2013 araç bence Mk7 olarak kalsın…

R-Rline-Gti kendi kasasındaki ürünler ile daha güzel olacaktır…

AFL özellikli güzelim farları söküp çin menşeii çakma U led far mı takacaksınız. Yapmayın efendim. Üstüne 25 bin tl para vereceksiniz bir de ...

Ön arka tampon ve jant retrofiti olabilir. Ayrıca aracınız highline olduğu için stoplarınız da tatlı duruyor. Belki 7 gti stoplarını takabilirsiniz. 7.5'a çevirmeyin derim.

Geri