J Led İçi̇n Kısa Ampul

İsim
Taha
Araç
Golf 7.5
Sa arkadaşlar 7.5 comf aracıma sy marka j led far sipariş ettim satıcı kısaların boş geleceğini söyledi. Kısalar için hangi ürünü kullanmalıyım bütçe 4-5 arası ayırdım. teşekkür ederim.

hocam teşekkür ederim döndüğünüz için üstüne photon katana h7 black edition attım efsane şimdiye kadar kör dolaşıyormuşum.
Baktım netten yorumları çok güzel biraz merak saldım orijinal far ve ampülleri var halojen ön cama film çektirmeyi düşünüyorum montajını elektrikçiye götürüp mü yaptırdınız siz mi montaj ettiniz muayenede problem yaratıyor diye biliyorum nasıl yapıyorsunuz muayene zamanı orijinali ile mi değiştirip tekrar mı taktırıyorsunuz .

Baktım netten yorumları çok güzel biraz merak saldım orijinal far ve ampülleri var halojen ön cama film çektirmeyi düşünüyorum montajını elektrikçiye götürüp mü yaptırdınız siz mi montaj ettiniz muayenede problem yaratıyor diye biliyorum nasıl yapıyorsunuz muayene zamanı orijinali ile mi değiştirip tekrar mı taktırıyorsunuz .
elin biraz yatkın ise takarsın aman aman ustalık isteyen bişey değil muaynede sıkıntı olmuyor

Geri