- İsim
- Ali C.
- Araç
- Golf 8.5 Style Anemon
valla çok büyük bir ihtiyaç bence. uzaklasınca dönüp aynaya bakıyorum sürekliAçıp kaparken bip sesini Sft2 ile aktif edilmesi gerek yoksa pasif…
valla çok büyük bir ihtiyaç bence. uzaklasınca dönüp aynaya bakıyorum sürekliAçıp kaparken bip sesini Sft2 ile aktif edilmesi gerek yoksa pasif…
İç mekan denetimini kapatıp denedim içeride birileri varken kitledim gene alarm çalıştı.
O hastalık hocam. Kendi elimle kitliyorum anahtarsız giriş yok bende yine de içime kurt düşüyorvalla çok büyük bir ihtiyaç bence. uzaklasınca dönüp aynaya bakıyorum süreklibirkaç zamandırda arada kilitlemiyordu uzaklaşınca anahtar pilini değiştim hatasız çalışmaya başladı.
valla çok büyük bir ihtiyaç bence. uzaklasınca dönüp aynaya bakıyorum süreklibirkaç zamandırda arada kilitlemiyordu uzaklaşınca anahtar pilini değiştim hatasız çalışmaya başladı.
sesi açtıramayacam ben metin abi. ama anahtar pilini 7-8 ay civarında değişmeyi düşünüyorumEvet bende de aynı sorun vardı sorunu böyle çözmüş oldum…
Lakin…
- kumanda ile sesli açılıp kapanıyor
- dokunarak sesli açılıp kapanıyor
- eller serbestte sesli açılıp kapanmıyor
Kumandasız yada temas etmeden işlemde sessiz hale geliyor bende eller serbesti kapattım…
sesi açtıramayacam ben metin abi. ama anahtar pilini 7-8 ay civarında değişmeyi düşünüyorum![]()
Metin hocam korna değil de alarm buzzerdan gelecek şekilde mi aktif ettirdinizStyle da evet alarm var iç sensörler aktif…
Sadece aracı açıp kapatırken sesi çıkmıyor ben ender elektronikte sesi de aktif ettim…
Metin hocam korna değil de alarm buzzerdan gelecek şekilde mi aktif ettirdiniz