Golf 8.5 Style Alarm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan canogluas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ali C.
Araç
Golf 8.5 Style Anemon
Bugün yakıt alırken anahtar cebimde ödemeye geçtim kapı kilitlendi. eşim ve kızım araç içerisindeydi. ödeme yapıp geldiğimde araç alarm çalıyordu ilk defa karşılaştım nedendir hangi amaçla alarm çaldı anlayamadım. baya siren gibi dörtlü flaşörde eşlik ediyor. araçta ek özellik açma falan yok. bu alarm nedir bilen varmı? :)

Bugün yakıt alırken anahtar cebimde ödemeye geçtim kapı kilitlendi. eşim ve kızım araç içerisindeydi. ödeme yapıp geldiğimde araç alarm çalıyordu ilk defa karşılaştım nedendir hangi amaçla alarm çaldı anlayamadım. baya siren gibi dörtlü flaşörde eşlik ediyor. araçta ek özellik açma falan yok. bu alarm nedir bilen varmı? :)
İçerden kapıyı açtılar mı?

İçerden kapıyı açınca bana da çalmıştı, anahtara basmadan da susmuyor

hocam aracında alarm varsa tabiki calar calmasıda normal araç ı kitlemisssin alarm devreye girmis oluyor ve araç içinde eşin ve kızım var ya kapıyı açtılar yada araç içi hareketten calmıstır

Araçta ek alarm özelliği var :)

hocam aracında alarm varsa tabiki calar calmasıda normal araç ı kitlemisssin alarm devreye girmis oluyor ve araç içinde eşin ve kızım var ya kapıyı açtılar yada araç içi hareketten calmıstır
ben böyle bi özelliği olduğunu bilmiyordum. araçtan uzaklaşırken kapı açıksa kısa bi uyarı sesi veriyordu ben alarmdan kastın o olduğunu düşünmüştüm. teşekkür ederim herkese.

Style da evet alarm var iç sensörler aktif…
Sadece aracı açıp kapatırken sesi çıkmıyor ben ender elektronikte sesi de aktif ettim…

Bu özellik style pakete özel değil bende de life paket var ve alarm aynı şekilde anahtar cebinde uzaklaşınca kitlendiği için alarm devreye giriyor araçta hareket ve oynama olursa alarm ötüyor.

Geri