Triger Kayışı önerilen marka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan victory_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Zafer
Araç
Golf7
Herkese selamlar 2014 1.2 tsı Golf7 aracim 69.xxx de triger değişimi yaptırmak istiyorum kayış için önerilen marka ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum istanbul esenyurt avcılar civarı işçiliği iyi olan yerler var ise önerilerinizi beklerim teşekkür ederim. Esenyurt Formen Motors yaptıran varsa yorumlarını bekliyorum.

Servise götürün bence dışarı ile aynı fiyata denk geliyor. 2 Yıl garantili oluyor yapılan işlem ve ücretsiz çekici hakkınız oluyor. Ayrıca aracınızın yaşından ötürü %30 indirim hakkınız mevcut.

Şimdi doğuş oto esenyurt ile görüştüm 25 bin küsür dediler
devirdaim dahildir o fiyata. Ben geçen sene 10 bin tl ye triger + v kayışı ve rulmanlarını değiştirmiştim. Devirdaim için su kaçağı yoksa değiştirmeye gerek yok demişlerdi.

devirdaim dahildir o fiyata. Ben geçen sene 10 bin tl ye triger + v kayışı ve rulmanlarını değiştirmiştim. Devirdaim için su kaçağı yoksa değiştirmeye gerek yok demişlerdi.
Sadece kayışlar ve rulman , devir daim hariç dedi

Hocam 1.6 tdi için dışarda 18 bin fiyat aldım.
v kayışı antifriz rulmanlar ve triger kayışı değişicek

birde avek tekstilkent yetkili servisten fiyat aldım
antifriz rulmanlar triger kayışı 22 bin tl. ilk baş 28 dediler aracım 2015 model yaş indirimi hakkım var dedim yaş indirimi ile 22 bine düştüler

dışarıda her usta sente tutturamıyor artı kullandıkları malzemenin orijinal olup olmadığı muamma.

2-3 bin tl gerçekten hiç önemli değil 1 depo mazot parası ben bu tarz ağır bakımların yetkilide yapılmasından yanayım.

Hocam 1.6 tdi için dışarda 18 bin fiyat aldım.
v kayışı antifriz rulmanlar ve triger kayışı değişicek

birde avek tekstilkent yetkili servisten fiyat aldım
antifriz rulmanlar triger kayışı 22 bin tl. ilk baş 28 dediler aracım 2015 model yaş indirimi hakkım var dedim yaş indirimi ile 22 bine düştüler

dışarıda her usta sente tutturamıyor artı kullandıkları malzemenin orijinal olup olmadığı muamma.

2-3 bin tl gerçekten hiç önemli değil 1 depo mazot parası ben bu tarz ağır bakımların yetkilide yapılmasından yanayım.
39 bin şuan Avek

Bu kadar fiyat farkı olmasaydı yetkili servis mantıklı. Ama bu kadar büyük farklar için özel servis daha mantıklıdır. Ankara'da 1.2 tsi motor için 10 bin lira civarına yapıyor en iyi ustalar. 4500-5500 lira parçaya (ina marka) geri kalana da işçilik yazıyorlar. Biraz araştırma ve gidenlerin yorumlarından yola çıkarak özel daha mantıklı gibi.

Ben geçmişte fiyata kandım özelde yaptırdım.

Sonuç: triger sente ayarı düzgün yapılmadı ve kabul etmediler de sorun olduğunu.

Başka özel servisler de açıp düzeltmeye yanaşmadı.

Yetkili servise gittim söktürdüm komple, tekrar düzgün bir şekilde taktılar.

Bugünün parasıyla 10 bin liraya yakın işçilik ücreti ödedim.

Araç düzeldi ama ekstra masrafım oldu ve sorun çözülene kadar sinir stres olduğum da yanıma kâr kaldı.

Triger değişimi için çok erken, 120 binde değişiyor,

Ben geçmişte fiyata kandım özelde yaptırdım.

Sonuç: triger sente ayarı düzgün yapılmadı ve kabul etmediler de sorun olduğunu.

Başka özel servisler de açıp düzeltmeye yanaşmadı.

Yetkili servise gittim söktürdüm komple, tekrar düzgün bir şekilde taktılar.

Bugünün parasıyla 10 bin liraya yakın işçilik ücreti ödedim.

Araç düzeldi ama ekstra masrafım oldu ve sorun çözülene kadar sinir stres olduğum da yanıma kâr kaldı.
Öncelikle geçmiş olsun durumunuzu anlayabiliyorum hepimiz yıllardır araç sahibiyiz sanayide herkesin dili en az 3-4 kere yanmıştır hak veriyorum. Tabii sanayide herkes usta olmuş zaten. Kime sorsan ben şurdan geldim de, eskiden vw pdi kısmındaydım da, yıllarca Almanya'da eğitim gördüm de vs gibi konuşur konuşur dururlar. Zaten forumlarda, sosyal medyada zaten kendini usta sanan bilmiş tipler doluyken orada olması kaçınılmaz haliyle.

Burada biraz birilerinin tavsiyesi üzerine gitmek fayda sağlar kanaatindeyim. Kendi aracım özelinde yetkili servisler 19-22 bin arası lira fiyat veriyorken Ankara'da Avoss şaşmazda 7 bin liraya işçilik de dahil halletmiştim işçilikleri de pratiklikleri de çok iyi helal olsun. Bence araştırma yaparak ve ekstra olarak forumlarda birilerinin tecrübesi ile bir dükkana gitmek çok kazançlı çıkarıyor kişiyi.

Geri