2015 Highline mı, 2018 Comfortline mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alsnern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Comfortline olan ile anlaştık hocam tekrar. 2018 Comfortline alicam inşallah. Comfortline ( hız sabitleme, hız limitleyici, kararan dikiz aynası, katlanır ayna, far sensörü ) seçenekleri sonradan ekleyebiliyor muyuz hepsini?
evet hepsini ekleyebilirsiniz.... ben geri görüş,katlanır ayna,far ve yağmur sensörü,kablolu ap car play ekledim... bunları eklerken acc yoktu henüz o yüzden eklememiştim. şimdi o da eklenebiliyor... esenyurt vagcomda yaptırdım. 2018 de yaptırdım hala kullanıyorum sıkıntısız.

anlaşma yine bozulursa 2017 a3 de bakılabilir

evet hepsini ekleyebilirsiniz.... ben geri görüş,katlanır ayna,far ve yağmur sensörü,kablolu ap car play ekledim... bunları eklerken acc yoktu henüz o yüzden eklememiştim. şimdi o da eklenebiliyor... esenyurt vagcomda yaptırdım. 2018 de yaptırdım hala kullanıyorum sıkıntısız.
Teşekkür ederim hocam, ihtiyaç olanları ekleticem artık. Bu sonradan eklemeleri Antalya'da da yaptırabilir miyim?

Hocam maalesef comfotline satmaktan vazgeçti. İlandan kaldırdı. Tek seçenek highline kaldı. Onu alicam artık. Ama 2017 highline var 98 binde. İçi bej olunca onu eledim.
içi beji kaçırma, kir toz göstermez içi çok ferah olur.

2018 Comfortline hız sabitleme, katlanır ayna, far sensörü gibi özellikleri, Antalya veya Fethiye bölgesinde nerede ekletebilirim Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.

Kardeşim
Confortline olan ı al ve kendın doldur arada 3 yaş ve yarı yarıya bir km farkı var fark 50bin km
Kesınlıkle confortline hocam yanılma ve hataya düşme
Hocam, Comfortline aldım. Hız sabitleme, far sensörü, katlanır ayna gibi özellikleri nerede ekletebilirim Antalya'da veya Fethiye de?

Hocam, Comfortline aldım. Hız sabitleme, far sensörü, katlanır ayna gibi özellikleri nerede ekletebilirim Antalya'da veya Fethiye de?
En doğru seçimi yapmışsın hocam
Hayırlı uğurlu olsun gülle gülle kullan
Fethıyede zor da Antalya da birkaç yer var ama urunlerı kendın yenın edt sadece montaj ve kodlamasını yaptır bence

Hocam 20 yaşındaki bi aracın henüz yaşını bile doldurmamış bi araçtan daha iyi olduğunu iddia etmek hiç akla mantığa uygun olur mu Allah aşkına?
Ayrıca da Nedir bu highline sevdası
Kaldı ki highline da bile bir çok şey opsiyon geliyor arkadaşların da dediği lego gibi vag grubunda birçok şeyi sonradan da yaptırabilirsin mesela benim araçta comfort ama ben highline da standart olmayan geri görüş kamerası taktırdım
Highline eşittir dolular dolusu veya gırtlak dolusu gibi mi düşünüyorsunuz merak ettim doğrusu
Üzerine ne taktırırsanız taktırın satarken comfortline satarsınız hocam, ben henüz ülkemiz piyasasında sonradan eklenen opsiyonun para ettiğini görmedim, kaldı ki cam tavan hariç fabrikasyon opsiyonlar bile para etmiyor satarken, vatandaş comfortline yâda hihgline der geçer isterse denizde yüzüp havada uçsun, bizim otomobil müşterimiz böyledir, 10 bin ucuza bakımı yapılmamış kabak lastikli aracı alır ama sıfır lastikli bakımı yeni aracı almaz, aksini iddia eden istisnalar hariç.

Son düzenleme:
Üzerine ne taktırırsanız taktırın satarken comfortline satarsınız hocam, ben henüz ülkemiz piyasasında sonradan eklenen opsiyonun para ettiğini görmedim, kaldı ki cam tavan hariç fabrikasyon opsiyonlar bile para etmiyor satarken, vatandaş comfortline yâda hihgline der geçer isterse denizde yüzüp havada uçsun, bizim otomobil müşterimiz böyledir, 10 bin ucuza bakımı yapılmamış kabak lastikli aracı alır ama sıfır lastikli bakımı yeni aracı almaz, aksini iddia eden istisnalar hariç.
Hocam arkadaş comfortline aracı hem daha eski(kasa ve model yılı olarak) hemde daha yüksek km bi highline araçla kıyaslıyor sizde isterse 20 yaş fark olsun yine highline olsun gibisinden bi yorumda bulunmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam benim itirazım onaydı
Burada mesele tamamen sizi neyin tatmin edeceği konusu
Yani konu paketse dert değil çünkü çözümü var doldurabiliyorsun ama yaşı geri getiremezsin dolayısıyla mesele aracı doldurmak yada değerini artırmak değil (ki onunda çözümü var söktürür yine satarsın forumda bunu yapan bi çok arkadaş var)

Üstelik yeni her zaman yenidir
Bugün aracın fiyatını en çok etkileyen şeylerin başında paketten önce yaş ve km gelir

Son düzenleme:
Hocam arkadaş comfortline aracı hem daha eski(kasa ve model yılı olarak) hemde daha yüksek km bi highline araçla kıyaslıyor sizde isterse 20 yaş fark olsun yine highline olsun gibisinden bi yorumda bulunmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam benim itirazım onaydı
Burada mesele tamamen sizi neyin tatmin edeceği konusu
Yani konu paketse dert değil çünkü çözümü var doldurabiliyorsun ama yaşı geri getiremezsin dolayısıyla mesele aracı doldurmak yada değerini artırmak değil (ki onunda çözümü var söktürür yine satarsın forumda bunu yapan bi çok arkadaş var)

Üstelik yeni her zaman yenidir
Bugün aracın fiyatını en çok etkileyen şeylerin başında paketten önce yaş ve km gelir
Maalesef hocam yeni her zaman yeni değil artık, sadece otomobil için değil hersey için geçerli bu durum, arabalar daha kalitelisiz, kıyafetler poliüretan, evler dayanıksız meyveler hormonlu yada gdo lu, şeker bile pancardan değil, sütsüz yoğurt ve peynir, içinde meyve olmayan meyve suları, yani demem o ki eski daha kıymetli daha güzel daha dayanıklı, yeni yenidir mantığı maalesef analiz yapmayan yada yapamayan kullanıcı için geçerli bir durum, aslında ne aldığını yâda alacağını bilmeyen hiçbir fikri olmayan insanların garanti arayışı.

Geri