Mertshn Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 66 Tepkime puanı 19 Konum Akçakoca İsim Mert Araç Volkswagen Golf 7,5 Dün 23:03 #1 Kavrama ve tüpü değişti. Sanki ondan sonra bana araç fazla yakıyor gibi geliyor. Bu durum normal mi anormel mi? Normal ise ne zaman düzelir acaba?
Kavrama ve tüpü değişti. Sanki ondan sonra bana araç fazla yakıyor gibi geliyor. Bu durum normal mi anormel mi? Normal ise ne zaman düzelir acaba?
Halilo Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 131 Tepkime puanı 79 Konum Ankara İsim Halil Araç Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG Dün 23:06 #2 Mertshn dedi: Kavrama ve tüpü değişti. Sanki ondan sonra bana araç fazla yakıyor gibi geliyor. Bu durum normal mi anormel mi? Normal ise ne zaman düzelir acaba? Genişletmek için tıkla ... Tüpü güçlendirilmiş mi taktınız ? Mesela eskiden ne yakıyordunuz da şimdi ne yakıyorsunuz biraz detaylı yazarsanız iyi olur.
Mertshn dedi: Kavrama ve tüpü değişti. Sanki ondan sonra bana araç fazla yakıyor gibi geliyor. Bu durum normal mi anormel mi? Normal ise ne zaman düzelir acaba? Genişletmek için tıkla ... Tüpü güçlendirilmiş mi taktınız ? Mesela eskiden ne yakıyordunuz da şimdi ne yakıyorsunuz biraz detaylı yazarsanız iyi olur.
KS KS Mertshn Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 66 Tepkime puanı 19 Konum Akçakoca İsim Mert Araç Volkswagen Golf 7,5 Bugün 08:01 #3 Yani tam olarak bilmemekle beraber şehir içi normalde 7.3 civarıyken 7.7’lere çıktı. Uzun yoldada 100 ile gidince 5.1’e düşüyorken 5.5’e zor indi. Tüpün detayını bilmiyorum nasıl takıldığı haklında.
Yani tam olarak bilmemekle beraber şehir içi normalde 7.3 civarıyken 7.7’lere çıktı. Uzun yoldada 100 ile gidince 5.1’e düşüyorken 5.5’e zor indi. Tüpün detayını bilmiyorum nasıl takıldığı haklında.
momentS7 Katılım 12 Ara 2024 Mesajlar 192 Tepkime puanı 145 Konum istanbul İsim tugrul Araç yok Bugün 09:30 #4 1 lt oynamış pek dert etmeyin derim.
rsimsek Katılımcı Üye Katılım 2 Nis 2017 Mesajlar 711 Tepkime puanı 353 Konum Anadolu yakası İsim Recep Şimşek Bugün 11:02 #5 Soğukta tüketim artar.