Golf 8.5 Travel Assist Kamera Farkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu özellik için discovery pro olması gerek :) ben de cihaz var montajı yapmadık yaza doğru ayrıca mk8.5 da bu sistem çalışacakmı soru işareti…
Böyle bir araç sahibi olamadık:)
Ya bu özellik için multimedya şartı neden var ki ? Eskiden kamera desteklemez derdik şimdi multimedyayı da eklemeleri ...

Arkadaşlar otonom açıkken bir süre kendiniz sol veya sağ şeride yakın kendiniz tutarak sürünce kendisi de sürekli o şeride yakın hizada sürüyor di mi?
Komple sistemi aç kapa yapınca(şalterden off yapıp açınca) eski haline yani tam ortadan gitmeye başlıyor. Golf 8.5 larda da sistem aynı mı?

Ya bu özellik için multimedya şartı neden var ki ? Eskiden kamera desteklemez derdik şimdi multimedyayı da eklemeleri ...

Otomatik şerit değiştirme,
Mk8 de Discovery Pro Mib3 ile oluyor du, bu benim eski konularda var…
Mk8.5 da eğer bu özellik var ise aynı şekilde cihaz gerekli hatta aramızda Mk8.5 olup mib cihazı olan varsa bilgilendirebilir…

Dikkat edin direksiyonu bırakmaya gelmez. Bı anda karşı şeritten çıkıverirsiniz.

Arkadaşlar otonom açıkken bir süre kendiniz sol veya sağ şeride yakın kendiniz tutarak sürünce kendisi de sürekli o şeride yakın hizada sürüyor di mi?
Komple sistemi aç kapa yapınca(şalterden off yapıp açınca) eski haline yani tam ortadan gitmeye başlıyor. Golf 8.5 larda da sistem aynı mı?
evet öyle şimdi denedim

Direksiyonu tutmadığınızı anladığı taktirde sistem devre dışı kalıyor zaten. Bu yüzden el hep direksiyonda 👍
Biliyorum geçen çıkan Tesla muhabbetine itafen yazdım.

Bizim araçlarda da ACC opsiyon olarak gözüküyor. Bu sonradan açılıyor mu? Gerekli donanımlar var. Açılsa debriyaj falan nasıl oluyor?

Bizim araçlarda da ACC opsiyon olarak gözüküyor. Bu sonradan açılıyor mu? Gerekli donanımlar var. Açılsa debriyaj falan nasıl oluyor?
Valla hiç bilmiyorum.
Golf 7 retrofitlerinden bir kısmını yaptığım için kısmen bilgim olsa da, Golf 8 de hazıra konmuş oldum, herşeyi Metin Abi halletmiş.

Manuel vites araçlarda, yapılması gereken şeyleri araç sizden yapmanızı istiyor/bekliyor.

Valla hiç bilmiyorum.
Golf 7 retrofitlerinden bir kısmını yaptığım için kısmen bilgim olsa da, Golf 8 de hazıra konmuş oldum, herşeyi Metin Abi halletmiş.

Bütçeniz var ise yapılmayacak hiç bir şey yok…
Bizim yaptığımız zamanlar €$ olarak uygundu şimdi bu işler cepte delik açar…

https://www.golftutkusu.com/topic/1...ve-cruise-control-acc-retrofit-turkiyede-ilk/

Ben de bunu soracaktım sebebi buymuş demek ki. Bazen araç mesela şeridin resmen en sag kısmından gidiyor anlam veremiyordum.

Geri