Golf 8.5 Travel Assist Kamera Farkı

Güncel kasa Tiguan ve Passat Variantta hep 3WA ile mi geldi? Hep geniş açılıydı onlar.

Evet yandan gelen yola atlayan yayaları algılamıyordu benimki. Sahi yayaları algılıyor mu ona da emin değilim
Tiguan ve Passat kullanıcıları algıladığını diyordu. GSR2 ile tüm VW lerde yaya algılama açık olarak yolluyorlar diye biliyorum.

Evet yandan gelen yola atlayan yayaları algılamıyordu benimki. Sahi yayaları algılıyor mu ona da emin değilim
Benim eski araç 2023 Caddy de bir defa yaya yola atladı ve panik fren yaptırmıştı sistem, bir daha hiç yaya ya uyarı vermemişti 2 senelik kullanımım içinde.

Yayayı duvar olarak mı gördü yaya olduğu için mi fren yaptı bilemiyoruz.

Ama muhtemelen yeni nesil kameralar yayayı algılıyordur.

Tesla da yola atlamasa bile tereddüt eden yayayı ekranda kırmızı gösterip uyarıyor hemen. Bu dengesiz atlar aman dikkat et der gibi :D

Benim eski araç 2023 Caddy de bir defa yaya yola atladı ve panik fren yaptırmıştı sistem, bir daha hiç yaya ya uyarı vermemişti 2 senelik kullanımım içinde.

Yayayı duvar olarak mı gördü yaya olduğu için mi fren yaptı bilemiyoruz.

Ama muhtemelen yeni nesil kameralar yayayı algılıyordur.

Tesla da yola atlamasa bile tereddüt eden yayayı ekranda kırmızı gösterip uyarıyor hemen. Bu dengesiz atlar aman dikkat et der gibi :D
Tiguan ve Passat kullanıcıları algıladığını diyordu. GSR2 ile tüm VW lerde yaya algılama açık olarak yolluyorlar diye biliyorum.
Valla daha önce yazmıştım foruma Bebek arabasıyla yola atlayan bı aileye uyarı bile vermemişti. Kendim frene en güçlü kuvvetimle basıp durmustum. Yayalara da 3-4 metre kala durdum yani. İnşallah vardır

05/06/28 yazıyor 15 inden sonraki üretim ya da haziran sonundan sonraki üretimler farklı sanırım
Sizin araç Haziran üretimli.
VW de yeni model yılı üretim genel olarak Ağustos ayında başlar. Düşük bir ihtimal Temmuz sonunda başlar.

evet bizde 9. ayda aldık bizim aracında S stokta olan arabaları almışız sanırım
Anlamadığım şey araçları alırken kaç tane bayiye sorduk ya 1 tane golfümüz var dediler ya da hiç kalmadı dediler ağustos ayında alırken araçların gümrük işlemleri ve gelişi 2 ay mı sürüyor yoksa doğuş stoğu ay ay mı piyasaya sürüyor

05/06/28 yazıyor 15 inden sonraki üretim ya da haziran sonundan sonraki üretimler farklı sanırım
Aracınızın üretim tarihi: 5 Haziran 2025

Almanya’da her yılın Temmuz sonrası üretilen araçlar bir sonraki model yılı olarak sayılır.

Anlamadığım şey araçları alırken kaç tane bayiye sorduk ya 1 tane golfümüz var dediler ya da hiç kalmadı dediler ağustos ayında alırken araçların gümrük işlemleri ve gelişi 2 ay mı sürüyor yoksa doğuş stoğu ay ay mı piyasaya sürüyor
evet bende anlamadım sanırım kampanya adı altında stokta olan temmuz öncesi üretim araçlar veriliyor bilmiyorum.

evet bende anlamadım sanırım kampanya adı altında stokta olan temmuz öncesi üretim araçlar veriliyor bilmiyorum.
kampanya adı altındayla ne alakası var hocam :). 2 3 ay normal bir süre.

Geri