travel asist, front assist, lane assist, emergency asist UYARILARI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan belkab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
belgin
2024 model 1.5 eTsi 116 hp life aracımı sıfır olarak aldığım günden bu yana neredeyse 15-20 günde bir ekranda peş peşe travel asist, front assist, lane assist, emergency asist uyarıları çıkıp kayboluyor. Bununla ilgili nihayet servise gittim ve güncelleme için aracın iki gün kalması gerektiğini söylediler. Güncellemenin başarılı bir şekilde yapıldığını söyleyip aracı teslim ettiler ancak 2 gün sonra yine aynı uyarılar çıktı. Başına gelen oldu mu acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251209_101505_Gallery.jpg
    Screenshot_20251209_101505_Gallery.jpg
    72.5 KB · Görüntüleme: 19

tekrar servise gidin hocam geçmiş olsun
Ömer hocam hazırlıklı mısınız bunlara.
Gerçi sizin alacağınız araç en güncel yazılımla gelecektir, bu tarz sorunların hiçbir olmaz inşallah.

Ömer hocam hazırlıklı mısınız bunlara.
Gerçi sizin alacağınız araç en güncel yazılımla gelecektir, bu tarz sorunların hiçbir olmaz inşallah.
sıfır araba aldık yine arıza var diye kafayı yeriz artık. zaten golf 8 den illet geldi

2024 model 1.5 eTsi 116 hp life aracımı sıfır olarak aldığım günden bu yana neredeyse 15-20 günde bir ekranda peş peşe travel asist, front assist, lane assist, emergency asist uyarıları çıkıp kayboluyor. Bununla ilgili nihayet servise gittim ve güncelleme için aracın iki gün kalması gerektiğini söylediler. Güncellemenin başarılı bir şekilde yapıldığını söyleyip aracı teslim ettiler ancak 2 gün sonra yine aynı uyarılar çıktı. Başına gelen oldu mu acaba?
Şehir içi ağırlıklı ve kısa mesafe kullanımınız söz konusuysa akü olasılığını da göz ardı etmeyin

Şehir içi ağırlıklı ve kısa mesafe kullanımınız söz konusuysa akü olasılığını da göz ardı etmeyin
Sıfır olarak aldığım günden beri yapıyor. Sıfır aracın aküsü bitik olamaz herhalde diye düşünüyorum ki öyle olsa bile servis bunu tespit edemez mi?

Son düzenleme:

Geri