Golf Tavan kaplama

İsim
ahmet saglam
Araç
golf 7
İyi akşamlar arkadaşlar ben 2016 model golf 7 aracımı komple golf 7.5 cevirdim. Şuan arabamın dısardan göze carpan tek eksigi cam tavan, sizce tavana kaplama folyo yaptırayım mı ?
Bunu kim yapar, muayneden geçer mi, boyaya bir zarar verir mi, ücreti ne kadardır bilenler yardımcı olursa sevinirim

İyi akşamlar arkadaşlar ben 2016 model golf 7 aracımı komple golf 7.5 cevirdim. Şuan arabamın dısardan göze carpan tek eksigi cam tavan, sizce tavana kaplama folyo yaptırayım mı ?
Bunu kim yapar, muayneden geçer mi, boyaya bir zarar verir mi, ücreti ne kadardır bilenler yardımcı olursa sevinirim
Hocam hiç o işe girme ki aracı bozma çok yapma bir islem olurdu bu arada her golf7,5 da cam tavan yok

Zamanında eski arabama yaptırmıştım güneş yanıkları için. Siyah folyoydu. Boya farklı renk olduğu için ruhsata işletmen gerek dediler bıraktılar beni. Söktüm attım öyle geçti.

Geri