Hem Tanışma hem de Mib 2.5 ses icin parametre??

İsim
Onur
Araç
2016 Golf Comfortline Tipt.
Onur Ünsal ben Aydin dan..Aile Hekimliği Uzmanıyım evliyim 1 çocuğum var.

Aracim: 2016 1.4 tsi comfortline tipt.

Harman marka 5NA kodlu Mib 2.5 unite 9.2 inc ekran taktirdim..Ama ses icin parametre atılması gerekiyor sanırım.. Yardımcı olabilir misiniz?

Evet bu parametre olayi nedir? Nasil atariz? Kodlamalar gibi belli bir kodu duzeni var midir? Vag kablosu ile yapilabiliyor mu? Parametre olayi kodlamalar kisminda yok .

Evet bu parametre olayi nedir? Nasil atariz? Kodlamalar gibi belli bir kodu duzeni var midir? Vag kablosu ile yapilabiliyor mu? Parametre olayi kodlamalar kisminda yok .
Odis vas idi galiba adı.
Biz amatörlere pek hitap eden bir cihaz değildi sanırım.

Onur Ünsal ben Aydin dan..Aile Hekimliği Uzmanıyım evliyim 1 çocuğum var.

Aracim: 2016 1.4 tsi comfortline tipt.

Harman marka 5NA kodlu Mib 2.5 unite 9.2 inc ekran taktirdim..Ama ses icin parametre atılması gerekiyor sanırım.. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba,İzmir-Torbalıya kadar gitme şansınız varsa,orada bir arkadaşa yönlendirecem sizi,özelden yazın.

Tesekkurler su an icin gitmem zor ama montaj yapan ustaya uzaktan bağlantı şeklinde yardim olursa daha makbule gecer.. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadas var mi?

Kullanmış olduğunuz 5NA ünite daha önce farklı bir araçtan çıkma bir ünite ise ( passat vs) Golf için parametre atılması, sesin araç içinde dağılımı ile ilgili iyileştirme sağlıyor. Turhan hocamın belirttiği yere gidemezseniz forumdan @CemK yapıyordu, hala yapıyor mu bilmiyorum.

Tesekkurler su an icin gitmem zor ama montaj yapan ustaya uzaktan bağlantı şeklinde yardim olursa daha makbule gecer.. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadas var mi?
Safece üniteyi söküp göndererek de yaptırabilirsiniz.

Hosbulduk..Çok teşekkürler geri bildirimleriniz icin.. @CemK hocam yardımlarınızı bekliyorum..

Onur Bey merhabalar, umduğunuz ses kalitesini bulamadığınız için mi istiyorsunuz?
Evet aslında ses kalitesi iyi ama golfun ic hacmi ve hoparlör sistemine uydurulmasi gerekli onu da yazilimsal parametre ile halletmek lazımmış

Bana Waatsaptan yaz senı yonlendırıyım
İslni uzaktan halleder
0539 258 50 14

Geri