Araç içi kamera taktırmak garantiyi bozar mı?

İsim
Ata
Araç
Golf 8.5
Satış temsilcisine araç içi kamera takıp takmadıklarını sordum, takmadıklarını söyledi. Garanti kapsamında olup olmadığını sorduğumda net bir cevap vermedi.

Normalde ben Seat Leon'uma hem arkaya hem öne kendim taktırmıştım ve park halindeyken de kayıt yapıyordu. Duruma göre gerekirse şimdi bu alternatör arızası akü ile alakalı diye bir şeyler okudum. Acaba tehlikeli olur mu dışarıda yaptırsam?

Bir de garanti etkiler mi bilemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı ya da İstanbul'da bunu takan ve garanti dışı bırakmayan bir Volkswagen bayisi var mı?

Bir de temsilci ben seninde olsam sıfır aracın tavanını söktürmem falan dedi bir huylandım açıkçası ama yani İstanbul'da yaşıyorum araç içi kamera gerçekten her araçta olması gereken bir şey.

Çok mecbur kalırsan USB çıkışına takıp kullanırım ama onu da pek istemiyorum açıkçası. Elimden gelebilecek bir iş degil hiç anlamam bu sigorta vs işlerinden. İşçiliği guzel tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ?

Son düzenleme:
Satış temsilcisine araç içi kamera takıp takmadıklarını sordum, takmadıklarını söyledi. Garanti kapsamında olup olmadığını sorduğumda net bir cevap vermedi.

Normalde ben Seat Leon'uma hem arkaya hem öne kendim taktırmıştım ve park halindeyken de kayıt yapıyordu. Duruma göre gerekirse şimdi bu alternatör arızası akü ile alakalı diye bir şeyler okudum. Acaba tehlikeli olur mu dışarıda yaptırsam?

Bir de garanti etkiler mi bilemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı ya da İstanbul'da bunu takan ve garanti dışı bırakmayan bir Volkswagen bayisi var mı?

Bir de temsilci ben seninde olsam sıfır aracın tavanını söktürmem falan dedi bir huylandım açıkçası ama yani İstanbul'da yaşıyorum araç içi kamera gerçekten her araçta olması gereken bir şey.

Çok mecbur kalırsan USB çıkışına takıp kullanırım ama onu da pek istemiyorum açıkçası. Elimden gelebilecek bir iş degil hiç anlamam bu sigorta vs işlerinden. İşçiliği guzel tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ?
Kabloyu sırasıyla
tavanla ön cam kenarından
direkten fitile
fitil kenarından aşağı
torpido gözünün altlarından da ortaya
çekilir.

Araçta hem tadilat yapmamış olursunuz hem de orjinal güç çıkışından güç aldığınız için ne garanti ne zırıltı bir şey diyemezler.

Astra Golf ikisinde de böyle kullanıyorum ben.

Dikkat etmeniz gereken tek şey sağ kapıyı açınca torpidonun kapıya bakan yerindeki kapağı çıkartırsanız üstündeki soketi sökmeyin. Araç airbag hatası veriyor, bir de gidip onu sildirmek gerekiyor

Ender Elektronik internetten bakabilirsiniz.

Başka takan garajlar da vardır. Avrupa yakasında apo diye birisi de yapıyor.

Yetkili servisler de takıyor. Ben golf 7 ye uzay da taktırmıştım

Sigorta kutusundan uygun bağlantılarla alırlar. Kameranın garantiyi bozması söz konusu değil.

Ender Elektroniği biliyorum hocam Leon varken birkaç bir sey için gitmiştim. Kamera taktılarını bilmiyordum, teşekkür ederim. Isçiliklerini iyi ama dövecek gibi davranıyorlar. Üslupları çok kötü ama güvenilir bir yer oraya da bakarım.

Geri