Golf 8.5 IQ.LIGHT LED Matrix Far Gerekli Malzemeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Merhaba arkadaşlar,
Belki ben, belki başkası yapmak ister tespit ettiğim bilgileri yazayım…

Sıfır rakamları yüksek çıkma her zaman avantajlı olur…

Eksik olan yada fazla olanlar var ise ekler yada çıkartırız…

Matrıx far
5H1941113T
5H1941114T

Yada

5H1941059AA
5H1941060AA

Far beyni iki adet 992941572AK

( style araç için gerek yok parça numarası aynı )

Afs beyni 5QS907338B

IMG_3242.jpeg

Sol arka seviye sensörü 5WA512521
( style araç için gerek yok parça numarası aynı )

Montaj Ücreti
Kablo Ücreti
Sfd2 Kilit Kaldırma ve Kodlama

Genel bilgiler,

Yeni Golf’ün aydınlatma alanında otomotiv endüstrisinin en gelişmiş teknolojik seviyesini ifade eden IQ. LIGHT – LED Matrix farları, her bir farın içinde bulunan 22 adet bağımsız LED modül ile farklı hava ve yol şartlarında en optimum aydınlatmayı garanti altına alır.

Zayıf görüş koşulları için özel bir fonksiyonu da bulunan statik viraj farları, “Şehir İçi”, “Standart” ve “Otoban” olmak üzere 3 farklı uzun far modu ve entegre dinamik sinyal lambaları ile IQ. LIGHT – LED Matrix farlar, ayrıca düşük enerji tüketimleri ile yakıt ekonomisine de katkı sağlar.

Üstelik Dinamik Uzun Far Asistanı “Dynamic Light Assist” ile birleştiğinde bu farlar, uzun hüzmeli farlar ile ilerlerken merkezi kamera sistemi tarafından tespit edilen trafikteki diğer araçların sürücülerinin gözlerini kamaştırmamak için, LED modüllerini ayrı ayrı kapatıp açabilir.

Yapılması gerek işlemler :

• Far Orijinal Volkswagen Yedek Parça Setidir ( sıfır yada çıkma )
  • Aracınızdaki farlar sökülerek yerine takılır
  • Farlar LED aydınlatmadır. Uzunlar da kısa farlar LED aydınlatmadır
  • Farlar açıldığında LED lerin gücü kısılır. Böylece karşıdan gelen araç sürücüsünü rahatsız etmez
  • Sinyallerde LED olarak yanar
  • Hiçbir kablo kesilmeden araca monte edilir
  • Araca kodlanır böylece hiç bir arıza ışığı yanmaz.
  • Far montajı sonrası AFL sistemi sistemi için yükseklik sensörü takılır
  • Aracınız virajlarda girdiğiniz yönü aydınlatır dönen kafalar sayesinde
  • Aracın ağırlığına göre farlar yüksekliğini otomatik ayarlar

Son düzenleme:

Arkadaşlar merhaba;

aramızda mk8.5 style yada rline ıq light far paketli araç sahibi var mı…

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Allegro da buldum bu parça numarasını sorgulattığım zaman hiç bir şey çıkmıyor acaba bizdeki araçların parça numarası mı farklı yada güncellenmiş olabilir mi bilemedim…

https://allegro.pl/oferta/vw-golf-8..._unit_id=45cf1b0f-446a-4ba6-921d-77b465410575

IMG_3558.jpeg
IMG_3557.jpeg
IMG_3560.jpeg
IMG_3559.jpeg
IMG_3556.jpeg
IMG_3553.jpeg
Servisten mi sorgulattınız?
Bize gelen araçların parça kodu farklı avrupa’daki araçların kodu farklı olmaz,

Parça kodu güncellenmiş olsa bile sistem otomatik olarak yeni parçaya yönlendirir.,

Bir ihtimal eğer bulduğunuz parça kodu e-Hybrid / PHEV veya GTE ‘nin farı ise ondan çıkmıyor olabilir

Servisten mi sorgulattınız?
Bize gelen araçların parça kodu farklı avrupa’daki araçların kodu farklı olmaz,

Parça kodu güncellenmiş olsa bile sistem otomatik olarak yeni parçaya yönlendirir.,

Bir ihtimal eğer bulduğunuz parça kodu e-Hybrid / PHEV veya GTE ‘nin farı ise ondan çıkmıyor olabilir

Öğlenden sonra ender e. Furkan depocusuna da yolladım yedek parçadan sorgulattı böyle bir ürün görünmüyor dedi ozaman bu nasıl var anlamadım🤔

Bu nedenler araç bulmam lazım canlı şase resmini çekip sorgulatacağım…

Öğlenden sonra ender e. Furkan depocusuna da yolladım yedek parçadan sorgulattı böyle bir ürün görünmüyor dedi ozaman bu nasıl var anlamadım🤔

Bu nedenler araç bulmam lazım canlı şase resmini çekip sorgulatacağım…
Sarı sitedekilere sormayı denedin mi hocam

Bu parça numarası ile çok az sayıda çıkma parça buldum bende. Fakat üstünde IQ Light ibaresi yok.

1000065383.jpg

Bir de aşağıdaki ler var ancak bunlar full led galiba ? Pek bilmiyorum Golf 8 farkarını ben. kenarda ve içinde parlak IQ Light yazıyor. Parça numarası düz 5H1941059, Far beyni ise: 992941571AC

1000065384.jpg

Ayrıca anladığım kadarıyla

AB ile bitenler GTI
AC ile bitenler GTE

Bu parça numarası ile çok az sayıda çıkma parça buldum bende. Fakat üstünde IQ Light ibaresi yok.

1000065383.jpg

Bir de aşağıdaki ler var ancak bunlar full led galiba ? Pek bilmiyorum Golf 8 farkarını ben. kenarda ve içinde parlak IQ Light yazıyor. Parça numarası düz 5H1941059, Far beyni ise: 992941571AC

1000065384.jpg

Ayrıca anladığım kadarıyla

AB ile bitenler GTI
AC ile bitenler GTE

Sağolasın.
İkinci fotoğraftaki Mk8 matrix far…

Birinci fotoğraf Mk8.5 farı evet ama dediğin gibi kenarında yazmıyor…

Birde bunu buldum koyu renk far…

5H1941059T
5H1941060T

IMG_3564.jpeg

IMG_3562.jpeg

https://allegro.pl/oferta/vw-golf-8..._unit_id=33c2e728-66d8-4985-a737-31d4902099c9

Son düzenleme:
Bu da var, bunda IQ Light ibaresi var. Üretim tarihi 09.24 yani parça numarası doğru, servise tekrar kontrol ettirmek gerek bence.

[/URL][/URL]

Evet bu benim paylaştığım parça kodu servis böyle bir ürün yok diyor bende şaşırdım yurt dışında var bence Ülkemizdeki araçlarda parça numarası kesin farklı buna inanmaya başlayacağım…
Bu nedenle Tr şaseli araç bulmam gerek acaba serviste sıfır araç varmı gidip baksam…

Dört araç var satılıklarda plakadan araç özelliklerine girme imkanı olmuyormu acaba…

1293937936
1293939632
1294974061
1294497995

Dört araç var satılıklarda plakadan araç özelliklerine girme imkanı olmuyormu acaba…

1293937936
1293939632
1294974061
1294497995
Abi naçizane öneri vereyim, olur olmaz bilmiyorum aklıma geldi. Sigortacın varsa plakadan kesilen poliçeye bakabilir diye varsayıyorum, poliçelerde şasi no yazıyor belki buradan ulaşılabilir..

Geri